CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Al sector de l’Administració Pública continuem igual any rere any

Dimecres, 9 juliol, 2008

Després de diversos anys sense clàusula de revisió salarial, els treballadors públics estem perdent, any rere any, poder adquisitiu. Des de la CGT hem de ser capaços d'informar, en assemblees, als/les treballadors/es dels diferents organismes de les diferents Administracions Públiques per a organitzar-nos i, quan vegem el moment i sigui possible, anar a una mobilització general per a reivindicar els nostres drets.


CGT pot exigir-ho perquè som absolutament independents de qualsevol partit polític. No supeditem els drets dels empleats públics a interessos partidistes. Per tant, aquesta total i radical independència, no només organitzativa i material, sinó també filosòfica, garanteix l'absència de pactes ocults amb qualsevol partit polític. Ja va sent hora que, d'una vegada per sempre, reclamem que ens retornin el que ens deuen i que deixin d'utilitzar als empleats públics com boc expiatori per a encobrir els seus errors (governi qui governi).

REIVINDICACIONS DE LA CGT

1.- Accés a la funció pública amb publicitat i transparència i basant-se en els principis d'igualtat, mèrit i capacitat, amb proves objectives que impedeixin les manipulacions.

2.- Recuperació del poder adquisitiu perdut en els últims anys, amb un salari com a mínim del doble del SMI i la inclusió de la clàusula de revisió salarial.

3.- Jubilació anticipada voluntària als 60 anys amb 30 anys de cotització amb el 100% de la base reguladora.

4.- Jubilació parcial en les mateixes condicions que la resta dels treballadors.

5.- Recuperació per a la funció publica dels serveis públics privatitzats.

6.- Potenciació del Sistema Públic de pensions i d'uns serveis públics de qualitat.

7.- Absorció com salari directe de les quantitats dedicades ara a salari diferit per a qui rebutgin els plans de pensions.

8.- Pujades salarials lineals.

- Per la clàusula de revisió salarial.

- Per l'equiparació entre totes les Administracions.

- A igual treball, igual salari.

- Per la jubilació anticipada en totes les Administracions Publiques.

QUI NEGOCIA A LES TEVES ESQUENES NO DEFENSA ELS TEUS DRETS

FETAP-CGT

fetap.cgt.es/

Attached documents