CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Al·legacions conjuntes a la Llei Òmnibus

Divendres, 17 juny, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Us facilitem en document adjunt un text que aglutina al·legacions a la llei Òmnibus o Avantprojecte de Llei de Simplificació, d'Agilitat i Reestructuració Administrativa i de Promoció de l'Activitat Econòmica que vol portar a terme el Govern de la Generalitat. És un document dels sectors sanitari, medi ambient, cultura i serveis socials de l'Acampada Bcn. Estarà penjat en els blogs de les comissions de acampadabcn ( http://acampadabcn.wordpress.com/2011/06/16/al%C2%B7legacions-a-llei-omnibus/ ), us convidem a difondre'l.

El termini límit de lliurament d'al·legacions és fins al dilluns 20 de juny. Hi ha dos vies de presentar aquesta al·legació.

Per a al·legacions per via mail: descarregar l'arxiu, posar les vostres dades i enviar mail a gbjuridic.presidencia@gencat.cat

Per a presentar al·legacions en persona: Les al·legacions es poden presentar personalment en tots els registres oficials de la Generalitat, horari d'oficina (8 a 15 hores).

Es va convocar un lliurament massiu de les al·legacions individuals, convocant que tots els ciutadans anessin amb la seva pròpia al·legació al Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya (c. Jaume I, 2-4), aquest Divendres 17 de Juny a les 11 hores, fent un acte públic de rebuig a aquesta llei.

Qui no hagi acudit aquest divendres, que ho enviï per mail o ho lliuri en les oficines de registre de la Generalitat abans del dia 20.

Acampada Bcn

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció