CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Al·legacions conjuntes a la Llei Òmnibus

Divendres, 17 juny, 2011

Us facilitem en document adjunt un text que aglutina al·legacions a la llei Òmnibus o Avantprojecte de Llei de Simplificació, d'Agilitat i Reestructuració Administrativa i de Promoció de l'Activitat Econòmica que vol portar a terme el Govern de la Generalitat. És un document dels sectors sanitari, medi ambient, cultura i serveis socials de l'Acampada Bcn. Estarà penjat en els blogs de les comissions de acampadabcn ( http://acampadabcn.wordpress.com/2011/06/16/al%C2%B7legacions-a-llei-omnibus/ ), us convidem a difondre'l.

El termini límit de lliurament d'al·legacions és fins al dilluns 20 de juny. Hi ha dos vies de presentar aquesta al·legació.

Per a al·legacions per via mail: descarregar l'arxiu, posar les vostres dades i enviar mail a gbjuridic.presidencia@gencat.cat

Per a presentar al·legacions en persona: Les al·legacions es poden presentar personalment en tots els registres oficials de la Generalitat, horari d'oficina (8 a 15 hores).

Es va convocar un lliurament massiu de les al·legacions individuals, convocant que tots els ciutadans anessin amb la seva pròpia al·legació al Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya (c. Jaume I, 2-4), aquest Divendres 17 de Juny a les 11 hores, fent un acte públic de rebuig a aquesta llei.

Qui no hagi acudit aquest divendres, que ho enviï per mail o ho lliuri en les oficines de registre de la Generalitat abans del dia 20.

Acampada Bcn

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció