CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Alma Libertaria”, nou treball discogràfic de Juanito Piquete

Dilluns, 18 juny, 2012

La trajectòria musical de Juanito Piquete es remunta 25 anys enrere, quan va iniciar la seva etapa al costat dels Mataesquiroles (1986-1992), passant posteriorment pels sons rocosos de DBS (Datura Bruising Show, 1993-1998) i pels seus anys electro-acústics de 1999 a 2004.

L'any 2009 inicia una nova aventura publicant “La Revolución Desconocida”, que significa la seva tornada al rock and roll i als escenaris, acompanyat per Sergi Fabregas, company de viatge des de 2007 i compositor al costat de Juanito de la majoria de les cançons.

En el seu haver més recent es troben el lliurament de dues cançons per al recopilatori "Barcelona Explota Vol. 2- Homenatge a Tralla Records", sent l'únic grup que resisteix el pas del temps i repeteix en el recopilatori editat per Rock de Kasba el 2011 com homenatge al segell barceloní dels anys 90.

"Alma Libertaria" (gravat als Estudis Maraton per Antonio Prió) és el nou lliurament vital, i rocker per al segell Rock de Kasba d'aquesta parella de fet, Juanito i Sergi que amplia la família musical amb Valentín Wallace White, a la guitarra i que compta amb les col·laboracions de Rayko Garcia, a la Bateria, Edgar Gubianas, teclats, Alex Puerto i Carles Benedet a la guitarra.

Els textos de Jesús Lizano, Leopoldo María Panero, Ramon Muns, Gorka Ramos i del propi Juanito conformen les cançons on s'entremesclen el rock and roll i el punk-rock. Com bonus track ens regalen dos temes en format acústic que van ser editats en els recopilatoris "Música contra la Represión" (Kasba Music 2011) i "Cantar, Amar, Sembrar de l'espai "Lo que nos queda" (Xile).

A finals de 2011 s'incorpora Anna Crespo a la bateria. En l'actualitat els seus directes gaudeixen d'excel·lent estat de salut, tant en format elèctric com en acústic les cançons d'"Alma Libertaria" desprenen la coherència de la poesia i el rock and roll amb la lluita social i el compromís per la transformació i l'autogestió de la humanitat...

Vendrán otros silencios, otras cárceles, otras sombras te alcanzarán, pero tú canta a la libertad... (“Salmo ácrata”, Jesús Lizano)

http://www.kasbamusic.com/es/juanito-piquete

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció