CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Amenaça de desallotjament de les tancades dels CAPs i defensa veïnal

Dimecres, 31 agost, 2011

viladecavalls_1

Aquesta nit del 30 al 31 d'agost s'ha filtrat que el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya durà a terme el desallotjament policial de diversos Centres d'Atenció Primària que durant les darreres setmanes havien estat ocupats i oberts al públic per treballadors/es i veïns/es.

Des de fa setmanes, aquestes tancades i ocupacions havien mantingut oberts uns CAP's tancats pel Departament de Sanitat en el marc de la seva política de desballestament de la sanitat pública. A la lluita contra les retallades i pels drets socials la Generalitat respon amb porres i repressió. Animem a tothom afegir-se a les defenses dels CAP's i a la denúncia de les retallades en els serveis socials.

El CAP de Can Trias, a Viladecavalls (del qual adjuntem algunes fotos), és un exemple de la resistència popular contra els desallotjaments programats per aquesta nit. A les 0:30 h. ja hi havia més de 100 veïns i veïnes concentrats davant i dins de l'edifici del CAP, a l'espera de l'arribada dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra. Imatges similars s'estan reproduint a altres CAP's, com a Badia del Vallès o Santa Perpètua de la Mogoda.

Secretaria d'Acció Social CGT Catalunya

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció