CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Amenacen a una treballadora social de l’Ajuntament de Reus amb una arma blanca

Divendres, 2 agost, 2019

logo-2.jpg

Comunicat de la Secció Sindical de CGT davant l'intent d'agressió a una treballadora social de l'Ajuntament de Reus, exigint que es prenguin les mesures adients en matèria de prevenció de riscos laborals

El passat dilluns 29 de juliol de 2019, a les dependències d'Atenció Directa de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus, va tenir lloc un intent d'agressió amb arma blanca a una treballadora social per part d'una usuària.

La Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de Reus ja fa temps que venia reivindicant que es prenguessin les mesures adients en matèria de prevenció de riscos laborals, per tal de poder evitar fets d'aquest tipus.

Per això manifestem el nostre rebuig davant de situacions com aquesta, remarcant que no es tracta d'un cas aïllat, i no volem que les treballadores i treballadors públics que estan prestant uns serveis molt dignes es converteixin en escuts humans.

Des de CGT demanem a l'Ajuntament de Reus que apliqui amb caràcter d'urgència les mesures necessàries per evitar aquests fets d'inseguretat i perillositat laboral, i poder continuar oferint una atenció amb absoluta normalitat a la ciutadania en totes les dependències municipals.

No podem tolerar que una situació generada per la pròpia administració per no posar els recursos necessaris en matèria de seguretat, la paguin les companyes posant en perill la seva integritat física. La seguretat i salut de les treballadores és responsabilitat exclusiva de l'Ajuntament, i recordem que qualsevol incompliment d'aquesta responsabilitat que pugui comportar conseqüències físiques i/o psicològiques per les treballadores, pot derivar en responsabilitats civils o penals.

Secció Sindical CGT Ajuntament de Reus

1 d'agost de 2019

Attached documents