CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Anarquismo es movimiento, un llibre de Tomás Ibáñez sobre el ressorgiment de l’anarquisme

Divendres, 16 maig, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Anarquismo es movimiento


Anarquismo, postanarquismo y neoanarquismo

Tomás Ibáñez

Virus editorial, 2014, 152 pàg.

A pesar que molts l'havien relegat al museu de la història, l'anarquisme mostra avui dia una puixant vitalitat, que es fa present de múltiples maneres de llarg a llarg del planeta. Aquest vigor s'explica pel fet que, sent refractari a l'estancament i a la simple repetició, el pensament llibertari ha sabut obrir-se a la seva pròpia renovació.

En un món orfe d'idees transformadores, l'anarquisme ha contribuït a revaloritzar el pensament utòpic, impregnant les pràctiques i les idees de moltes lluites no explícitament anarquistes. La vitalitat de l'anarquisme i la seva pròpia possibilitat de ser i continuar sent depèn precisament d'aquesta capacitat de transformar-se en i des de l'acció, de conjuminar idees i pràctica en la construcció d'una realitat actual, no deixant per a demà el que pot ser avui i, per tant, no prometent futurs millors a costa de sacrificar el present.

En la present obra l'autor ens convida a descobrir les raons i les noves modalitats d'aquest ressorgiment, que es manifesta especialment en el neoanarquisme i el postanarquisme.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció