CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Anna Ripoll: fent mal a la UAB fins a l’últim segon.

Diumenge, 27 maig, 2012

Ja fa mesos que la rectora Anna Ripoll va anunciar la convocatòria d’eleccions a la Universitat Autònoma de Barcelona a les que ella no optaria a continuar com Rectora. Qualsevol persona amb un mínim de sentit comú hauria dedicat aquest temps a tancar serrells i a gestionar amb prudència el dia a dia. Com ja tothom hem pogut comprovar, l’actuació de l’Ana Ripoll ha estat exactament la contrària.

Aquesta setmana ha intentat que la Comissió de Personal Acadèmic beneís l’acomiadament de més de 200 professors en funció d’un model de dedicació docent que el “Ministro de Educación” ha invalidat completament, d’un pressupost que haurà de ser revisat per les modificacions de la Generalitat, i d’unes previsions globals de plantilla docent que seran competència del nou rector o rectora escollit en set dies.

Ha expedientat, amb amenaces d’expulsió, a 10 alumnes amb l’acusació d’haver organitzat la Festa major alternativa de l’any 2011. Aquest tema, el de la festa major, passarà a la historia de la UAB com un exemple perfecte de com barrejar autoritarisme amb ineficàcia per fer les coses de la pitjor manera possible.

I finalment, el dia de les eleccions, on tothom havia de sentir-se lliure per decidir com tancar aquesta etapa funesta, ha decidit omplir la UAB d’anti-avalots amb tot el desplegament necessari per instaurar un estat de setge que quasi mai s’havia vist a la UAB (amb l’excepció, potser, de la visita de J. Mª Aznar l’any 1999).

Desprès de aquesta obsessió de la senyora Ripoll per morir matant els treballadors/es i estudiants de la UAB no podem romandre impassibles i cal tancar aquests tres anys i mig de mal govern tal i com es mereixen. És per això que les organitzacions sotasignats us convoquem a fer-nos presents a l’acte de comiat i auto-lloança que ha organitzat la senyora Ripoll el proper dia 30 de maig a les 18 hores al Xalet de Vila Puig (entre l’hotel de la Vila Universitària i la estació de FGC de Bellaterra).

Diem-li adéu com és mereix. No hi falteu!!

Autoritarisme i repressió mai més a la UAB!

CCOO, CGT, UGT, CAU