CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aquest 21 de desembre hi ha convocada una vaga de consum

Dilluns, 20 desembre, 2010

Les últimes notícies, amb noves retallades de drets per a totes les persones, especialment les més desfavorides, no poden deixar-nos indiferents. El fruit del treball de generacions se'ns escorre entre els dits sense que, pel que sembla, puguem fer-hi res.

Ens diuen que són els mercats els que manen, els que perden la confiança en els països, els que dicten les polítiques dels governs... Representants de la casta política i empresarial, de la banca, del capital financer, comentaristes de l'actualitat i economistes insisteixen a assenyalar al mercat com una espècie de déu que marca les lleis que regeixen la vida.

Però qui és el mercat, sinó les grans concentracions de poder i capital: bancs, multinacionals, fons d'inversió i grans fortunes? És a dir, especuladors que juguen amb els nostres diners i les nostres vides per al seu enriquiment personal.

No obstant això: Què seria del mercat si ningú consumís ni produís per a ell?. Perquè el consumisme és l'estil de vida propi d'aquest sistema injust, que ens explota, espolia els recursos dels països empobrits, genera insatisfacció permanent, no cobreix les nostres necessitats i posa en perill la pròpia continuïtat de la vida en el planeta.

Per a boicotejar a la banca, multinacionals i grans empreses com primers culpables d'aquesta crisi, cridem a no adquirir cap tipus de bé, producte o servei durant el dia 21 de desembre.

Perquè és necessari donar una resposta als governs (locasl, autonòmics, central) i qui els dirigeixen en l'ombra. El dia 21 de desembre, NO COMPRIS RES, ni utilitzis el teu telèfon, utilitza el transport públic, no posis gasolina, consumeix l'electricitat o gas imprescindible, no usis el teu banc, aquest dia que no entri ni una moneda en les butxaques de qui ens exploten.

Aquesta vaga és contra la banca, multinacionals, especuladors i els governs que obeïxen submisament. Les petites empreses i autònoms poden i han de donar suport la vaga fixant el seu descans setmanal el dia 21D, ja que, igual que igual que la resta, se'ls està fent pagar la crisi generada pel capitalisme.

El 21 de desembre, REBEL·LA'T contra la retallada de drets, fes la VAGA DE CONSUM

Secretaria d'Acció Sindical Comitè Confederal CGT