CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aquest 7 de setembre s’han portat a terme talls de tràfic i concentracions a diferents llocs de L’Hospitalet i Barcelona

Divendres, 7 setembre, 2012

TALLS DE TRÀFIC i CONCENTRACIONS DIVENDRES 7 SETEMBRE EN DIVERSOS LLOCS DE BARCELONA i L´HOSPITALET

Els treballadors de diverses empreses han decidit realitzar talls de tràfic complets o intermitents i uns altres concentrar-se en les portes dels seus treballs en el matí del divendres 7 de Setembre, en les ciutats de Barcelona i L´Hospitalet.

AMB TALLS DE TRÀFIC COMPLETS:

Tall de Tràfic- Cassolada dels Treballadors de INSS i Estrangeria: a les 10 hores del matí, els treballadors/es del INSS i Estrangeria han tallat el tràfic a l'altura del Passeig de Sant Joan / Antoni María Claret i realitzat una manifestació. En aquestes concentracions participen unes 200 treballadores i duen manifestant-se des del dia en que es va anunciar el decretazo.

Treballadors de Correus de L'Hospitalet, a les 9 hores, han tallat el tràfic en Avinguda del Torrent Gornal amb carrer Pedraforca.

Treballadors de Correus dels districtes 1, 4 11 i 15 a les 9 hores del matí tall de tràfic a Paral·lel/Calabria.

SENSE TALL DE TRÀFIC:

Treballadors de la Prefectura Provincial de Tràfic a les 8,30 hores del matí es concentraven a les portes de l'Oficina a Gran Via 184.

Treballadors de la Diputació de Barcelona de les Llars Mundet es concentren en la Ronda de Dalt a les 10 del matí a l'altura del metro Mundet amb possibles talls de tràfic intermitents.

Treballadors de l'INE i de la GENERALITAT es concentraven a Via Laietana 8, de 10,45h a 11,15h.

CONTRA LES RETALLADES A I LES EMPLEATS/DES PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT

La CGT dóna suport a aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades per els i les banquer i totes europe @ s, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar als i les banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis a els i les més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament els i les aturats, als i les més desfavorits es que necessiten dels serveis socials i d’una sanitat pública eficient, als i les afectades per les lleis de dependència, els i les empreu i totes public i totes, els i les treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l’IVA i increment en els preus dels medicaments i les taxes universitàries.

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d’injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d’una "economia bancària sanejada" en lloc d’una economia domèstica suficient per viure.

L’atac als i les emples del sector públic i alls treballadors/es de les empreses privades s’emmarca dins de l’estratègia del govern de seguir retallant drets a tots i totes.

Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l’estabilitat en l’ocupació, abaratint l’acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s’accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats/des públics que cobren uns mil euros, treuen dies d’assumptes propis que s’havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.

La CGT ens mobilitzacions i seguim treballant per la convocatòria d’una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Central Europeu i resta d’institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang a nostres companys antepasad i totes. No permetrem ni més retrocessos ni que se’ns porti al segle XIX.

Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.

PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:

EMILIO LÓPEZ: 645.319.862 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MERCÈ CORDOBA: 663 56 52 28 (CORREUS L’HOSPITALET)

MARISA JUANDEABURRE: 616.749.643 (AJUNTAMENT DE BARCELONA)

LUIS LOPEZ ROJO: 636.450.332 (PREFECTURA DE TRÀNSIT)

FERNANDO: 616299836 (INE)

Carlos Navarro, CGT-Prensa Barcelona, 649 83 94 90


NOU DIVENDRES NEGRE 7 DE SETEMBRE

Divendres 7 de setembre, 10 hores,
Arc de Triomf (Barcelona)

Convoca: Treballadors i treballadores d'organisme públics.

Contra les retallades a treballadores i treballadors dels serveis públics. Continuem vestits de negre i manifestant-nos.

Comença el setembre i els treballadors i treballadores dels serveis públics continuem, amb més intensitat si cal, les protestes contra les retallades als nostres drets salarials i laborals.

El DIVENDRES 7 DE SETEMBRE, els treballadors i treballadores del SERVEI PÚBLIC D'OCUPACIÓ ESTATAL, TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA i altres administracions públiques de la zona, a més d'anar a treballar vestits de negre ens hem concentrat a ARC DE TRIOMF DE BARCELONA per expressar i visibilitzar el nostre rebuig a les retallades, fent extensiva la convocatòria a la cinqüentena d'oficines del SPEE-INEM de la província, sols o juntament en cada municipi a d'altres col·lectius d'afectats per les mesures antisocials dels Governs).

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció