CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ara sí que som CGT NISSAN. Que us quedi clar.

Divendres, 8 novembre, 2013

nissan_salvados.jpg

En primer lloc , volem fer coneixedors a tots els treballadors , de totes les empreses que treballen en el recinte de NISSAN a Zona Franca, l'acomiadament produït a dos companys, treballadors d'ACCIONA afiliats a la CGT, argumentant ACCIONA situacions falses i amb el beneplàcit i empara de la representació de CCOO a la seva empresa.

D'altra banda en relació a la " referència" que des ¿ CCOO ... ACCIONA ?, fan de la nostra Secció Sindical i aquestes preguntes que tan alegrement es fan, no tenim cap tipus d'inconvenient a respondre perquè quedi clar, com tot allò que diem o fem .

Estem per tot el taller i allà on ens criden, i no amagats, existim, i tant que sí, tot i l'esforç de alguns per eliminar-nos. El millor és que sembla que a ACCIONA ara també. D'on hem sortit, del taller, dels treballadors amb lluita i esforç. No com altres, que viuen de sigles, amagats i que només surten per defensar-se a si mateixos. I pel que fa a la plantilla d'ACCIONA la respectem i assessorem quan ens ho demanen, i així seguirem, CCOO ACCIONA - NISSAN esteu acostumats a altres coses que tots sabem.

Els treballadors d'ACCIONA, com qualsevol altre treballador, emparat en l'Art. 28 de la Constitució, té dret a la lliure sindicació, estigui o no representat en els Comitès d'Empresa. Sent així, els dos treballadors acomiadats van sol·licitar la presència dels representants que, a l'empara de la Constitució, han decidit tenir. Així se li va comunicar a la Direcció d'ACCIONA, que era en tot moment coneixedora de l'afiliació dels treballadors acomiadats. Que ningú tingui cap dubte, d'altra banda, que el fet de denegar la presència d'un representant dels treballadors per poder defensar al treballador afectat tindrà totes les conseqüències legals degudes .

La Secció Sindical de CGT a NISSAN recolzarà qualsevol moviment sindical que promogui els interessos, la defensa dels treballadors i els seus drets, i així ho ha fet i ho farà amb tots aquells que demanin la nostra ajuda .

I així ho han fet diversos treballadors d'ACCIONA que senten vergonya dels sindicats que els representen. Coneixedors som de la situació laboral que viuen contínuament i el desemparament que tenen tots els treballadors (perdó, no tots o totes, hi ha certs privilegiats, privilegiades, no? ) Sembla que CCOO NISSAN-ACCIONA té por de la creació d'una nova formació sindical a la seva empresa que és la CGT.

La Secció Sindical de CCOO diu fer defensa dels interessos dels treballadors, donar la cara, transparència ...

Què entén CCOO per defensar els interessos dels treballadors ?

No convocar una vaga aprovada en assemblea, no fer públic l'acord de flexibilitat que tenen amagat i que expliquen " a la seva manera " als seus companys, no defensar acomiadaments dels seus propis companys, (i no parlem d'aquests dos), ser submissos de la seva Direcció, per continuar amb beneficis personals i familiars. El que hauríeu és d'explicar i donar la cara de tot el que feu i això no és bo oi?. Per què us vau anar a casa el passat dimecres a les 12:00h en lloc d'estar al costat dels vostres companys acomiadats?

CCOO ACCIONA - NISSAN , se senten al·ludits quan se'l crida feixista a la seua direcció, se senten tan units als seus amos que es creuen ells mateixos els feixistes, se'ls veu el llautó.

No heu donat símptomes d'activitat sindical, no recordem la vostra última vaga, fins que un grup de treballadors s'ha rebel·lat, i precisament no ataqueu a la vostra estimada empresa, aneu contra els vostres propis companys perquè temeu, com ha temut CCOO en tota la seva història, qualsevol indici de moviment sindical alternatiu i combatiu, ho fan a ACCIONA, a NISSAN, a SEAT, TMB, ... allà on calgui .

Secció Sindical de CGT a NISSAN

8 de Novembre de 2.013 .

Més informació:

- WEB CGT NISSAN

- TWITTER CGT NISSAN

- FACEBOOK CGT NISSAN

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció