CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Arguments i bones sensacions després del judici a l’Audiència Nacional a Madrid, a l’espera de la sentència de l’ERO il·legal de Panrico

Dimecres, 7 maig, 2014

Es va celebrar per fi el judici de l'Audiència Nacional ahir dia 6 de Maig, la sensació és bona, els nostres advocats van defensar la nul·litat amb arguments i solvència en quedar clar que:

1. La composició d'aquesta comissió no era proporcional.

2. Va quedar clar que cadascuna de les plantes té conveni propi i Sta Perpètua de Mogoda el tenia vigent.

3. La no proporcionalitat a l'hora en els acomiadaments, al demostrar que la planta de Sta perpètua va sortir agreujada sobre la resta amb 239 treballadors/es per fet d´estar en vaga.

4. També hi ha 30 milions que sembla ser no surten per cap lloc, però hi eren.

5. Cal agrair el discurs de l'advocat de l'empresa PANRICO amb 1,45 hores donant voltes al mateix, per distreure´ns de la realitat, tenint que fer-los un toc d´atenció Ses Senyories de l´Audiència Nacional fins a 4 ocasions.

Els treballadors/es de la Secció Sindical de CGT Panrico, felicita per la lluita i la força que han tingut els treballadors/es. No cal oblidar que després de 7 mesos en vaga i haver suportat un ERO injustificat per part d'aquesta empresa continuem amb la mateixa unió i força del primer dia, a la vegada agrair el suport i col·laboració dels treballadors/es de Cocacola pel suport que ens han donat en tot moment, de la mateixa manera també agrair el suport als molts col·lectius que han estats tots i cada un dels dies que està durant aquesta vaga indefinida, ens donin suport moral, econòmic amb les seves ajudes a la caixa de resistència i/o d'aliments com en tots i cadascun dels durs dies passats en aquesta lluita.

Ara queden dies durs, ja que la vaga contínua en espera de la Sentència, esperem seguir tenint per part de tots els col·lectius el suport i la col·laboració tinguda fins ara, sense la vostra ajuda no hauríem arribat fins aquí.

Acabarem amb un eslògan del que pot fer la unió

"LA LLUITA DE PANRICO I COCACOLA ÉS UNA !"

"LA LLUITA DE PANRICO GRÀCIES AL SUPORT HA SOBREVISCUT !"

Secció Sindical CGT Panrico

Madrid, a 6 de maig de 2014

Més informació:

- TWITTER CGT PANRICO

- Famílies en vaga i al límit
Els treballadors de Panrico fa 205 dies que estan en vaga indefinida

Molts resisteixen econòmicament gràcies a les aportacions recollides a través de la caixa de resistència, l'ajut familiar i l'institucional

- Roses per a la resistència
La caixa de resistència ja ha repartit uns 120.000 euros per cobrir necessitats bàsiques. Cinquanta-vuit treballadors reben ara suport econòmic


Moment de rebuig del Donut de #panrico en solidaritat amb la vaga de panrico donats per a banc d'aliments a la sortida de #Seat a @panricobcn i @cgtseat:

Protestes a Panrico Santa Perpètua de Mogoda:

Attached documents