CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Arrenquen cinc dies de vaga i mobilitzacions a tot el personal d’atenció primària

Dilluns, 26 novembre, 2018

En aquests moments tots els i les treballadores d'atenció primària pública i concertada, no inclosos a serveis mínims, estan cridats a la vaga. No és una vaga de metges doncs la CGT va legalitzar-la pel personal no sanitari (zeladores, auxiliars administratives, administratives, informàtiques, manteniment,...) i sanitari (TCAI, infermeres, metgesses, odontòlogues, fisioterapeutes, treballadores socials,…).

La vaga es preveu amb un ampli seguiment per part dels professionals sanitaris i no sanitari, malgrat la dedicació que, durant els últims dies, els directors d'alguns centres, mitjançant insinuacions estan intentant "in extremis" per influir en la decisió de les treballadores.

Comentaris que ja han estat retirats per denúncia de la CGT, com el d'una direcció de Barcelona que amenaçava en el no cobrament d'un complement anual (DPO). Però n'hi ha d'altres com: "que les persones que no estan de mínims i volen fer vaga han d'estar localitzables" o el més habitual ha estat dir que: "només és una vaga de facultatius" i no s'han publicat els serveis mínims de la resta de col*lectius fins a última hora de divendres. Mentides, mentides i més mentides contra la lluita de la plantilla.

Els alts càrrecs de l'ICS, com la resta de patronals, han ignorat i menystingut l'essència de les treballadores dels centres d'Atenció Primària al dir que en el seu ADN no estava la protesta.

L'ADN de les treballadores de l'Atenció Primària està impregnat de solidaritat, justícia social i altres valors humans gràcies als quals hem pogut continuar atenent a les persones amb la màxima qualitat i eficiència malgrat les retallades de la crisi (estafa).

Per aquest motiu i perquè estem carregats de raons per defensar l'Atenció Primària la VAGA serà un èxit.

Fem una crida a la vaga i a la participació de totes les accions previstes:

ACCIONS PREVISTES PEL PRIMER DIA DE VAGA, DILLUNS 26 DE NOVEMBRE

10:00h
Reunió de tots els professionals dels Equips d'Atenció Primària amb les bates davant dels vostres CAPs per informar i protestar sobre la situació de l'Atenció Primària

11:00h:
Concentració davant de la seu de l'ICS al carrer Balmes num 20, Barcelona

12:00:
Assemblea conjunta de tots els professionals que treballem a l'Atenció Primària al CAP Raval Nord (c/Torres i Amat 8, Barcelona)

MANIFESTACIONS 29 DE NOVEMBRE:

Conjuntament amb altres sectors públics en vaga, a les principals ciutats de Catalunya

VISCA LA VAGA DE L'ATENCIÓ PRIMÀRIA!

PORTAVEUS DEL COMITÈ DE VAGA DE LA CGT

ILDEFONSO GARCA -> 628 40 71 30

ELIO CONESA -> 675857773

ESPERANZA MARTN -> 636064432

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció