CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Arriba la #primaverareus!

Dissabte, 17 març, 2012

plantem cara març Reus

Del 23 al 25 de març, els que ens roben i ens retallen es reuneixen a Reus!

Ha arribat l'hora de tornar a sortir a carrer, de plantar cara i de dir PROU a les retallades! a la corrupció! a les privatitzacions! i a la repressió!

Companyes i companys,

Davant la celebració del 16è congrés "nacional" de Convergència Democràtica de Catalunya a Reus, els propers dies 23, 24 i 25 de març, l'Assemblea Popular de Reus fa una crida a mobilitzar-se i a sortir al carrer a totes aquelles persones indignades amb la crisi, indignades amb els bancs i el poder econòmic, indignades amb les retallades, indignades amb qui ha provocat la crisi, indignades amb les privatitzacions i el desmantellament dels serveis públics a Catalunya, indignades amb una partitocràcia i uns sindicats majoritaris covards, domesticats i claudicants davant el totpoderós poder econòmic, indignades davant l'ofensiva espanyolista, indignades amb la corrupció política i la seva falsa democràcia, indignades amb el Banc Mundial i el Banc Central Europeu, indignades amb el creixement del feixisme i la xenofòbia, indignades amb una monarquia caduca i estèril hereva del franquisme, indignades amb la reforma laboral, indignades amb definitiva, amb un sistema, el capitalista, que només genera beneficis i privilegis per a uns pocs i precarietat, violència i misèria per a la majoria...

Des de l'Assemblea Popular de Reus volem cridar ben alt JA N'HI HA PROU! i assenyalar i denunciar públicament als qui han dissenyat i portat a terme les retallades, les privatitzacions i el desmantellament dels serveis públics, als qui protegeixen la banca i els poders econòmics (els veritables responsables de la crisi), als qui ens retallen drets laborals i socials, als qui ens reprimeixen si protestem i exigim els nostres drets i una societat més justa i igualitària, i als qui s'omplen la boca amb les paraules democràcia o llibertat i al mateix temps s'omplen les butxaques amb diners públics i fan les lleis a la seva mida.

Per això, hem organitzat tot un seguit d'actes, d'assemblees, de debats, d'accions i de manifestacions a Reus (coincidint amb la celebració del congrés de CDC) per fer ben palesa la nostra indignació, deixar ben clar que no ens representen! i mostrar el nostre rebuig radical i democràtic a les polítiques encapçalades per Artur Mas, Oriol Pujol, Boi Ruiz, Mas Colell o Felip Puig.

Fem una crida als moviment socials, a totes les indignades, als col·lectius i organitzacions de l'esquerra contestatària i anticapitalista i als sindicats alternatius del país, a donar suport a les nostres mobilitzacions (que són les de tots i totes) i a participar-hi activament.

CONTRA LES RETALLADES! CONTRA LA REPRESSIÓ! I CONTRA LA REFORMA LABORAL!

ELS DIES 23, 24 I 25 DE MARÇ (I SEMPRE!) QUE QUEDI BEN CLAR QUE LES PERSONES NO SOM MERCADERIES!

Indigneu-vos, aixequeu-vos i sortiu al carrer amb l'Assemblea Popular de Reus!

TOT EL PODER PER AL POBLE!!

CALENDARI:

- Dimecres 21 de març

18h. a la Plaça Mercadal, Roda de premsa amb els col·lectius convocants del contracongrés

- Dijous 22 de març

A les 20h a la Sala d’Actes del Centre de Lectura, c/ Major 15, Reus

Projecció del documental “Interferències“

Una reflexió sobre la crisi global que posa nom als responsables, una reflexió sobre qui mou els fils, genera els deutes i imposa retallades

Videofòrum: Presentació, passi de la pel·lícula i debat amb una persona membre d’Interferències

Més info sobre el documental www.interferencies.cc

- Divendres 23 de març:

-16:00: alliberament de la plaça del Mercadal.
-18:00: des de la plaça del Mercadal, cercavila + performance pel centre de la ciutat per denunciar les retallades i les privatitzacions.
-19:30: xerrada "Parlamentarisme i assemblearisme al segle XXI" a càrrec de l'escriptor Félix Rodrigo Mora, activista vinculat al 15-M de Madrid.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00: assemblea oberta al Mercadal.
-23:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.

- Dissabte 24 de març:

-11:00 / 13:00: taula rodona entorn les alternatives al capitalisme a la plaça del Mercadal amb la participació de Félix Rodrigo Mora, del 15-M de Madrid, David Fernández, activista social i periodista del setmanari La Directa, un membre de la Cooperativa Integral Catalana, i Àngels Martínez, de Dempeus per la Salut Pública i la Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut.
-14:30: dinar popular al Mercadal.
-16:30: des de plaça Mercadal, manifestació cap al Tecnoparc (indret on se celebra el congrés de CDC) amb el lema "No tinguem por! Plantem cara!".
-18:30 (aprox.): arribada de la manifestació al Tecnoparc. Lectura del manifest de l'Assemblea Popular de Reus, parlaments de diferents activistes sindicals i socials, del 15-M de Reus, de l'EIC i de la CGT.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.

- Diumenge 25 de març:

-11:00: concentració al Mercadal i marxa cap al Tecnoparc.

assemblea.popular.reus@gmail.com

Tota la informació: cartells, programa, manifest, qui som, actes previs, etc a www.primaverareus.cat/

http://assembleareus.info/

#primaverareus

twitter: @primaverareus

http://www.facebook.com/events/201027483330803/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció