CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Arriba la #primaverareus!

Dissabte, 17 març, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

plantem cara març Reus

Del 23 al 25 de març, els que ens roben i ens retallen es reuneixen a Reus!

Ha arribat l'hora de tornar a sortir a carrer, de plantar cara i de dir PROU a les retallades! a la corrupció! a les privatitzacions! i a la repressió!

Companyes i companys,

Davant la celebració del 16è congrés "nacional" de Convergència Democràtica de Catalunya a Reus, els propers dies 23, 24 i 25 de març, l'Assemblea Popular de Reus fa una crida a mobilitzar-se i a sortir al carrer a totes aquelles persones indignades amb la crisi, indignades amb els bancs i el poder econòmic, indignades amb les retallades, indignades amb qui ha provocat la crisi, indignades amb les privatitzacions i el desmantellament dels serveis públics a Catalunya, indignades amb una partitocràcia i uns sindicats majoritaris covards, domesticats i claudicants davant el totpoderós poder econòmic, indignades davant l'ofensiva espanyolista, indignades amb la corrupció política i la seva falsa democràcia, indignades amb el Banc Mundial i el Banc Central Europeu, indignades amb el creixement del feixisme i la xenofòbia, indignades amb una monarquia caduca i estèril hereva del franquisme, indignades amb la reforma laboral, indignades amb definitiva, amb un sistema, el capitalista, que només genera beneficis i privilegis per a uns pocs i precarietat, violència i misèria per a la majoria...

Des de l'Assemblea Popular de Reus volem cridar ben alt JA N'HI HA PROU! i assenyalar i denunciar públicament als qui han dissenyat i portat a terme les retallades, les privatitzacions i el desmantellament dels serveis públics, als qui protegeixen la banca i els poders econòmics (els veritables responsables de la crisi), als qui ens retallen drets laborals i socials, als qui ens reprimeixen si protestem i exigim els nostres drets i una societat més justa i igualitària, i als qui s'omplen la boca amb les paraules democràcia o llibertat i al mateix temps s'omplen les butxaques amb diners públics i fan les lleis a la seva mida.

Per això, hem organitzat tot un seguit d'actes, d'assemblees, de debats, d'accions i de manifestacions a Reus (coincidint amb la celebració del congrés de CDC) per fer ben palesa la nostra indignació, deixar ben clar que no ens representen! i mostrar el nostre rebuig radical i democràtic a les polítiques encapçalades per Artur Mas, Oriol Pujol, Boi Ruiz, Mas Colell o Felip Puig.

Fem una crida als moviment socials, a totes les indignades, als col·lectius i organitzacions de l'esquerra contestatària i anticapitalista i als sindicats alternatius del país, a donar suport a les nostres mobilitzacions (que són les de tots i totes) i a participar-hi activament.

CONTRA LES RETALLADES! CONTRA LA REPRESSIÓ! I CONTRA LA REFORMA LABORAL!

ELS DIES 23, 24 I 25 DE MARÇ (I SEMPRE!) QUE QUEDI BEN CLAR QUE LES PERSONES NO SOM MERCADERIES!

Indigneu-vos, aixequeu-vos i sortiu al carrer amb l'Assemblea Popular de Reus!

TOT EL PODER PER AL POBLE!!

CALENDARI:

- Dimecres 21 de març

18h. a la Plaça Mercadal, Roda de premsa amb els col·lectius convocants del contracongrés

- Dijous 22 de març

A les 20h a la Sala d’Actes del Centre de Lectura, c/ Major 15, Reus

Projecció del documental “Interferències“

Una reflexió sobre la crisi global que posa nom als responsables, una reflexió sobre qui mou els fils, genera els deutes i imposa retallades

Videofòrum: Presentació, passi de la pel·lícula i debat amb una persona membre d’Interferències

Més info sobre el documental www.interferencies.cc

- Divendres 23 de març:

-16:00: alliberament de la plaça del Mercadal.
-18:00: des de la plaça del Mercadal, cercavila + performance pel centre de la ciutat per denunciar les retallades i les privatitzacions.
-19:30: xerrada "Parlamentarisme i assemblearisme al segle XXI" a càrrec de l'escriptor Félix Rodrigo Mora, activista vinculat al 15-M de Madrid.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00: assemblea oberta al Mercadal.
-23:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.

- Dissabte 24 de març:

-11:00 / 13:00: taula rodona entorn les alternatives al capitalisme a la plaça del Mercadal amb la participació de Félix Rodrigo Mora, del 15-M de Madrid, David Fernández, activista social i periodista del setmanari La Directa, un membre de la Cooperativa Integral Catalana, i Àngels Martínez, de Dempeus per la Salut Pública i la Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut.
-14:30: dinar popular al Mercadal.
-16:30: des de plaça Mercadal, manifestació cap al Tecnoparc (indret on se celebra el congrés de CDC) amb el lema "No tinguem por! Plantem cara!".
-18:30 (aprox.): arribada de la manifestació al Tecnoparc. Lectura del manifest de l'Assemblea Popular de Reus, parlaments de diferents activistes sindicals i socials, del 15-M de Reus, de l'EIC i de la CGT.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.

- Diumenge 25 de març:

-11:00: concentració al Mercadal i marxa cap al Tecnoparc.

assemblea.popular.reus@gmail.com

Tota la informació: cartells, programa, manifest, qui som, actes previs, etc a www.primaverareus.cat/

http://assembleareus.info/

#primaverareus

twitter: @primaverareus

http://www.facebook.com/events/201027483330803/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció