CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Arribada de la marxa per l’educació publica a Barcelona el 31 d’agost

Dissabte, 31 agost, 2013

Cartell 8a etapa arribada a Barcelona

El dissabte 31 d'agost arriba a Barcelona la 1ª MARXA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, que va sortir de Ribes de Freser el 24 d’agost, una marxa que ha passat per diverses comarques en defensa d'una educació sense retallades, en català, inclusiva, democràtica, laica i per al poble. ( veure http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article9447 )

ARRIBADA DE LA MARXA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA A BARCELONA. 31 D'AGOST

L’Assemblea Groga (punt de trobada de col·lectius en defensa per una educació pública i de qualitat, des de bressol a universitat) ha organitzat la primera Marxa per l’Educació que s'està realizant en aquests dies. (http://assembleagroga.info/marxa/)

La marxa té una durada de vuit dies i set nits des de Ribes de Freser fins a Barcelona. Va arrencar el passat 24 d'agost a la localitat de Ribes de Freser amb una cercavila des de l’estació de tren fins a casa de la Consellera Irene Rigau. La marxa no deixa de sumar més i més caminants. Cada dia caminen pel territori català entre 100 i 200 persones reivindicant una educació pública, en català, laica, inclusiva, crítica, antipatriarcal i de qualitat.

La marxa arriba el 31 d'agost a Barcelona i hem de ser moltes més les que diem NO a les polítiques de tall neoliberal que estan robant-nos drets tan bàsics com el de l'educació. Per tot això us fem arribar diferents punts de convocatòria:

-10.00h: Sortida a la Plaça de la Vila. Badalona.

- 11.00h: Estació Fabra i Puig de Sant Andreu

- 12.30h: Hospital del Mar

- 13.30h: Plaça Espanya, davant de l'IMEB

- 19.00h: acte final amb la participació de diferents lluites a les Festes Alternatives de Sants al Parc de l'Espanya Industrial. La lluita educa! Eduquem-nos lluitant!

Col.lectius antirepressius; Plataforma d'Afectats per la Hipoteca; Iaioflautes; Col.lectius feministes; Setmanari La Directa; Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona; Papers per a tothom i Assemblea Solidària contra els desallotjaments d'assentaments; Correus precaris; Bombers en lluita; Autobuseros; Defensem l'Acció Social i Comunitària; Treballadors i treballadores de Telefonica; Treballadors i treballadores d'HP ; Xarxa d'Economia Solidària; Kaosenlared; Àgora de Barcelona; Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris; Treballadors/es de Tv3; Marea Roja; Assemblea Groga de Sants i Assemblea Groga.

El dia 28 setembre es convoca Assemblea Groga a Can Batlló al barri de Sants a les 11.00 del matí per preparar les mobilitzacions per aquest curs que ve.

Participa i difon!

La lluita educa! Eduquem-nos lluitant!

Per una educació pública: des de bressol a universitat.

* Més informació: http://www.assembleagroga.info/marxa

Facebook: https://www.facebook.com/events/556933257703143/

CONTACTE:
Correu: educacioenmarxa@gmail.com
Telèfon i whatshapp: 686 337 604

#EducacioEnMarxa

Assemblea Groga, DocentsPrecàries Bcn i Universitat Precària Pudup Bcn

>>> En documents adjunts cartells de l'arribada a Barcelona i cartells genèrics de la marxa.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció