CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Assemblea d’Educadores d’Educació Especial el 27 de juny a Barcelona

Dijous, 22 juny, 2017
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

ASSEMBLEA D’EDUCADORES d’EDUCACIÓ ESPECIAL (EEE)
Dimarts 27 de juny a les 18:00 hores al local de la CGT (Via Laiteana, 18, 9è pis, Barcelona)

Les Educadores d’Educació Especial (EEE) interines que treballen prestant serveis d’atenció directa i educant a alumnat amb Necessitats Educatives Especials des de fa molts anys no han pogut promocionar de cap manera ni passar a ser personal fix des de fa 10 anys, ja que no s’han convocat cap tipus d’oposicio en tot aquest temps. A aquests/es treballadores se’ls exigeix poseir en un termini de 4 anys la titulació de Tècnic/a d’Integrador/a Social per poder seguir treballant, encara que sigui amb caràcter temporal, segons acord del Departament d’Ensenyament i el Comité Intercentres del passat 1 de març de 2017.

Paradòxicament, ara poden ser desplaçades dels llocs de treball que ocupen ja que l’actual concurs de trasllats del Personal d’Administració i Serveis, el Departament d’Ensenyament ha establert que el personal fix de la categoria D (conserges, cuiners, recepcionistes, manteniment i servei de neteja) puguin accedir a una plaça fixa d’EEE sense tenir titulació de Tècnic en Integració Social, ni experiència o requeriment en l’atenció d’alumnat d’especial fragilitat (amb NEE).

Aquesta reubicació del Personal d’Administració i Serveis que mai no ha prestat serveis d’atenció directa a l’alumnat és en bona part conseqüència de l’externalització de serveis que abans prestava aquest personal fix del PAS i que va passant a prestar empreses privades. Conserges, cuiners, recepcionistes, manteniment i servei de neteja han de seguir treballant pel Departament en les millors condicions i poder promocionar i concursar per traslladar-se si ho desitgen. Però els llocs d’EEE són substancialment diferents als que venen ocupant i requereixen una preparació específica i/o experiència en atenció a infants i joves. D’altra banda, aquestes places estan ocupades per EEE que venen demostrant la seva capacitat per desenvolupar-la durant anys i que ara poden ser desplaçades o acomiadades.

Davant d’aquesta situació, part d'aquest col·lectiu, convoquen una ASSEMBLEA D’EDUCADORES d’EDUCACIÓ ESPECIAL (EEE) el proper dimarts 27 de juny a les 18:00 hores al local de la CGT (Via Laiteana, 18, 9è pis, Barcelona). Es convida a participar també a Integradores Socials i la resta de PAE i PAS per veure com es busca una sortida a aquesta situació que pugui ser beneficiosa per tots i totes les treballadores.

CGT Ensenyament
http://cgtense.pangea.org/
http://www.facebook.com/CGTENSE
https://twitter.com/CGTEnsenyament

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció