CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Assemblea d’immigrants a Barcelona el 24 de gener davant les normatives municipals que restringeixen l’empadronament

Dijous, 21 gener, 2010

Immigrants, defensem els nostres drets

Diversos ajuntaments: el de Vic a Barcelona, Reus a Tarragona, Torrejón a Madrid, Ceuta i Melilla estan negant l'empadronament als immigrants. És una mesura il·legal però el seu exemple amenaça estendre's a altres pobles i ciutats.

Si no estàs empadronat, els teus fills i tu no podran anar a escola, no podràs anar a un hospital, no tindràs dret a educació i sanitat. I tampoc podràs aconseguir els papers perquè per a l'arrelament fa falta estar empadronat.

Els que prenen aquesta mesura es recolzen en la nova Llei d'Estrangeria, que retalla encara més els drets dels i les immigrants amb i sense papers. Molts i moltes immigrants estem ara sense treball, perdem el permís de residència perquè al no haver-hi treball no podem cotitzar a la Seguretat Social. I sense papers ni treball no es pot viure.

L'estat espanyol i els seus empresaris es van aprofitar del nostre treball, es van enriquir pagant-nos sous molt petits i fent-nos treballar hores i hores en les pitjors condicions. Ens van vendre pisos amb hipoteques caríssimes amb el conte que el creixement econòmic no tenia fi. Ara ha arribat la crisi però no per la nostra culpa sinó perquè ells no pensen en altra cosa que en fer-se més rics cada dia.

L'estat dóna els seus diners als bancs i ens vol negar l'educació i la sanitat dient que no hi ha pressupost per a tots. Avui la hi nega als i les immigrants i demà ho voldrà fer amb tots els desocupats siguin o no immigrants. Els i les immigrants hem de reaccionar, no podem romandre passius abans de res això. Hem d'informar-nos, unir-nos, protestar, fer vagues i manifestacions. Perquè som persones, treballadors i tenim drets. Perquè hem ajudat amb el nostre esforç a la sanitat i l'educació que ara ens volen negar.

Per a discutir tot això i les possibles alternatives, es convoca una ASSEMBLEA DIUMENGE 24 DE GENER, 17:00 H. CASA DE LA SOLIDARITAT c/VISTALEGRE 15, BARCELONA.

És important que tots els col·lectius tinguin la seva representació en aquesta Assemblea, per a prendre decisions sobre les activitats a realitzar el dia 1 de Març (dia de vaga d'immigrants) a Barcelona a nivell general i sobre el tema de Vic.

Associació Papers i Drets per a Tothom