CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Assemblea extraordinària de CGT Sabadell per tractar el problema de l’atur, el 26 de gener

Dilluns, 21 gener, 2013

Des de la Federació Local de CGT Sabadell volem convocar a una assemblea extraordinària per tractar el problema de l’atur que afecta cada cop més gran part de la població de la ciutat i concretament a molts afiliats d’aquest sindicat.

Com a sindicat creiem completament imprescindible tractar el problema de l’atur a la nostre organització. No podem seguir deixant en un segon pla les persones que estan privades del seu dret de feina.

L’assemblea serà el dissabte 26 de gener a les 10:30 del matí al local del sindicat, al c/Roselló 10.

Com a proposta alguns dels temes a tractar poden ser els següents:

Posar en comú les situacions de la gent que assistirà i les seves necessitats més immediates.

Exigir una sèrie de mesures a les administracions per fer front al problema de l’atur: Borses de treball en empreses publiques per a aturats de llarga durada, solucions al problema dels desnonaments, rendes bàsiques per a les famílies amb més necessitats.

Organitzar-se per solucionar els problemes més immediats des del recolzament mutu: Obtenció d’aliments, possible creació de menjadors socials, banc del temps perquè les persones puguin aportar recursos i rebre’n a canvi, possibilitat de auto treball o treball en cooperativa.

Totes aquestes propostes necessitaran de la col·laboració activa i la implicació de la gent per tirar endavant.

Es convoca a la reunió als afiliats en atur però resta oberta a gent del seu entorn (familiars amics... que estiguin en la mateixa situació o que vulguin solidaritzar-se, així com afiliats o persones en actiu que vulguin solidaritzar-se amb aquest tema. No es necessari estar afiliat per assistir-hi.

Esperem la vostra assistència

Federació Local de CGT Sabadell

Més informació:

- WEB CGT SABADELL