CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Assemblea General de Treballadors/es de Barcelona el 29 de juny a les Cotxeres de Sants

Dimecres, 23 juny, 2010

TOTS A LLUITAR PELS NOSTRES DRETS!

ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS / ES DE BARCELONA

29 JUNY COTXERES DE SANTS A LES 19.00 HORES!

El passat dia 16 de Juny el Govern de Zapatero va aprovar la Reforma Laboral imposant als treballadors de l'Estat unes mesures injustes a les quals cal afegir les que ja estem patint ( augment dels preus i dels impostos, reducció i congelació de salaris i pensions ).

Zapatero, obeint a patrons i banquers, està disposat a que siguem els treballadors / es els que haguem de pagar una crisi que no hem provocat.

Mentre els sindicats majoritaris miren cap a una altra banda anunciant, i només per cobrir l'expedient, una hipotètica vaga per d'aquí tres mesos, hi ha d'altres sindicats i organitzacions que ja han decidit començar a caminar marcant-se el 29 de Juny com a data de començament: Vaga General al País Basc, vaga al Metro de Madrid, dia de lluita i manifestacions convocades a Madrid i Saragossa...

A Barcelona nombrosos treballadors i diferents organitzacions, entre les quals ens trobem els companys del Comitè de Conveni dels treballadors d'autobusos de Barcelona, hem decidit convocar una Assemblea General de Treballadors de l'àrea metropolitana de Barcelona amb l'objectiu d'enviar un missatge clar a aquells que ens volen deixar POBRES I SENSE DRETS i a la vegada els qui tenint la obligació d'organitzar-nos per plantar cara prefereixen deixar les coses per al Setembre.

NO ENS QUEDAREM QUIETS SENSE FER RES!

ASSEMBLEA DE TREBALLADORS DE BCN

DIMARTS 29 DE JUNY A LES 19:00 HORES A LES COTXERES DE SANTS (c/SANTS Nº 79) BARCELONA

TREBALLADORS, JUBILATS, ATURATS, FUNCIONARIS, ESTUDIANTS!

El 29 de juny us esperem, quan més siguem més ens respectaran.

Comité de Conveni Transports de Barcelona TMB

A Barcelona nombrosos treballadors i diferents organitzacions han decidit donar suport a la convocatòria d'Assemblea General de Treballadors de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Attached documents