CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Assemblea general el 15 de setembre a Barcelona per la Vaga general i la seva continuitat

Dimarts, 14 setembre, 2010

jpg_PssterAssemblea40x68.jpg

Assemblea oberta 15 de setembre a les 19h a la Pl. Universitat

El passat 29 de juny es va fer una assemblea a Cotxeres de Sants amb unes 400 persones convocada pel Comitè de Conveni de TMB.

Des de llavors s'han creat diferents comitès de vaga a diferents barris i als centres de treball.

El dimecres 15 es farà la segona Assemblea General de Treballadores i Treballadors de Barcelona. La intenció es parlar de com ens ho fem per mobilitzar per la Vaga General del 29-S, com ens ho fem perquè sigui una vaga combativa i radical i visualitzar el treball que es fa des de la base.

A la vegada es decidirà entre tots com donem continuïtat a la vaga, perquè per aturar la Reforma Laboral, el 5%, la reforma de les pensions etc.. NO N'HI HAURÀ PROU AMB UNA VAGA GENERAL.

Participa i decideix!

Per la vaga general i la seva continuitat!


COMUNICAT DE PREMSA

A la ciutat de Barcelona està sorgint un moviment social com a resposta a la crisi econòmica que han provocat els bancs, especuladors i els poders econòmics. Aquest moviment social és divers i està format per infinat de col·lectius, des d’associacions de veïns, assemblees de joves, sindicats estudiantils, sindicats alternatius-combatius, col·lectius d’aturats, etc. Gent que creu que al final després de totes les critiques al sistema capitalista actual i als especuladors, al final el que està pagant les responsabilitats d’uns altres són els més febles, la classe treballadora.

Per aquest motiu l’Assemblea de Barcelona ha convocat per el proper dia 15 de Setembre a les 19h a la Plaça Universitat una assemblea per organitzar la resposta que s’ha de donar amb la vaga del proper 29-S i decidir futures convocatòries, accions, etc, per després d’aquest dia. Ja que tots tenim clar que només amb un dia de vaga no és suficient i que amb les cúpules dels sindicats CCOO i UGT no es pot comptar per solucionar el problema perquè són part d’ell.

Pot assistir a l’acte qualsevol persona que cregui que el que està passant és injust i insolidari i a més a més s’ha de donar resposta perquè les generacions futures tinguin un futur digne.

Assemblea de Barcelona

13 de setembre de 2010