CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Assemblea general i aturada l’11 de juliol a Autobusos de TMB contra l’acomiadament d’un treballador

Dimarts, 9 juliol, 2013

Didac Pestanya no rectifica i manté l'acomiadament del nostre company Bonilla, el Comitè d'Empresa reacciona convocant una assemblea, amb aturada amb interrupció del servei de 11 a 16 hores, per al dijous 11 de juliol.

Didac Pestanya (PSC/UGT) vicepresident de TMB vol demostrar, si o si, que és capaç de posar “ordre” en la companyia i després dels fracassos que ha tingut en la seva estratègia repressiva ara creu, que amb el cas Bonilla, pot recuperar el seu “prestigi” davant els mandataris de l'ajuntament de Barcelona.

El consell que li donem des de CGT/PSA a aquest “il·lustre socialista” és que no torni a ficar la pota i no ens torni a enredar en un nou conflicte ja que, estem segurs, que el cas Bonilla, com el d'Andreu de Cabo, acabarà, si o si, amb la seva readmissió.

Els que ens passem el dia en el treball sabem, com professionals que som, el servei que donem a la ciutadania i en quines condicionis de qualitat ho hem de realitzar, també sabem que, pel nostre propi bé i el del servei, algunes vegades hem d'aguantar “gripaus i colobres”. Però en algunes ocasions succeeix, com ha ocorregut amb el cas Bonilla, que la situació se'ns va de les mans i es fa impossible reconduir un conflicte i el tema acaba com el rosari de l'aurora.

Aquí no es tracta de donar la raó a ningú, aquí es tracta d'exigir a la Direcció de TMB que s'oblidi del seu paper repressor i torni al camí del sentit comú. TMB té l'obligació de reconèixer la nostra professionalitat i de mantenir la nostra formació contínua, tal com diu el nostre conveni, i en el cas del personal de conducció posant l'accent en els cursos de resolució de conflictes que tan bons resultats van donar en el seu moment.

El que ha permès Pestanya és el més greu que pot fer una empresa, acomiadar a un treballador i deixar-lo a la seva sort davant les denúncies penals que segur arribaran. No i mil vegades no, així no es pot actuar i menys quan al company, que li ha caigut la desgràcia, és un conductor amb un expedient net i sense cap tipus de queixes dels nostres usuaris.

Bonilla, com la majoria dels conductors i conductores de TB segur que ha evitat mil conflictes en el seu quefer diari i fins i tot, quan va estar en la cotxera de Horta, va ser víctima d'una agressió quan un usuari li va posar una navalla en el coll, però Pestanya no ha tingut en compte el seu historial, l'hi ha importat més el seu propi i prefereix deixar a una família sense sustent econòmic abans de fer el que ha de fer que no és altra cosa que investigar el que ha passat perquè no torni a passar i fer amb això a la nostra empresa pública cada dia millor.

Ens alegremque aquesta vegada el Comitè d'Empresa ens hagi fet cas i convoqui una assemblea, amb aturada, per al pròxim dia 11 de juliol, perquè entenem que ha d'ésser en aquest fòrum on la plantilla, després de ser informada, ha de prendre les decisions que cregui convenients per a aconseguir que Bonilla torni a estar en actiu a TB.

BONILLA READMISSIÓ

L'11 de juliol Assemblea General a Autobusos TMB

Secció Sindical CGT/PSA Autobusos TMB

>>> Més informació sobre el cas a http://www.cgtpsa.com/index.php?option=com_content&view=article&id=95:comiteempresa