CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Assemblea oberta de la Campanya “Que la Crisi la Paguin els Rics”

Divendres, 12 juny, 2009

Barcelona: Dijous 18 de juny, 19:00h. Casa de la Solidaritat, C/ Vistalegre, 15. (Metro Sant Antoni)

Ningú dubta que la crisi serà cada cop més profunda, que vindran més atacs (Reforma Laboral, Directiva de la Vergonya...) i que el curs que ve ens esperen més mobilitzacions.

L'any 2010 la presidència de la Unió Europea l'assumirà el govern espanyol i ens ha de servir per denunciar i mobilitzar-nos contra aquesta Europa del capital en les diferents cimeres que es faran.

El 13 de juny hi ha una trobada estatal d'assemblees contra la crisi a València de la qual en sortiran diferents dates de mobilització.

La campanya Que la Crisi la Paguin els Rics volem convidar a tots els moviments socials de Barcelona a participar a l'assemblea del 18 de juny per començar a traçar entre tots un calendari pel curs que ve.

Volem fer balanç dels diferents espais i lluites que han sorgit contra els efectes de la crisi: Assemblea per la regularització sense condicions, Assemblea d'Aturats/es, Assemblea d'Hipotecats/es, les lluites laborals contra els acomiadaments, etc....

Pretenem començar a preparar una trobada d'assemblees locals al setembre-octubre.

Per tot això us convidem a una assemblea oberta el Dijous 18 de juny a les 19 hores, a la Casa de la Solidaritat (Vistalegre 15).

Campanya "Que la Crisi la Paguin els Rics"