CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Assemblea oberta de la Campanya “Que la Crisi la Paguin els Rics”

Divendres, 12 juny, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Barcelona: Dijous 18 de juny, 19:00h. Casa de la Solidaritat, C/ Vistalegre, 15. (Metro Sant Antoni)

Ningú dubta que la crisi serà cada cop més profunda, que vindran més atacs (Reforma Laboral, Directiva de la Vergonya...) i que el curs que ve ens esperen més mobilitzacions.

L'any 2010 la presidència de la Unió Europea l'assumirà el govern espanyol i ens ha de servir per denunciar i mobilitzar-nos contra aquesta Europa del capital en les diferents cimeres que es faran.

El 13 de juny hi ha una trobada estatal d'assemblees contra la crisi a València de la qual en sortiran diferents dates de mobilització.

La campanya Que la Crisi la Paguin els Rics volem convidar a tots els moviments socials de Barcelona a participar a l'assemblea del 18 de juny per començar a traçar entre tots un calendari pel curs que ve.

Volem fer balanç dels diferents espais i lluites que han sorgit contra els efectes de la crisi: Assemblea per la regularització sense condicions, Assemblea d'Aturats/es, Assemblea d'Hipotecats/es, les lluites laborals contra els acomiadaments, etc....

Pretenem començar a preparar una trobada d'assemblees locals al setembre-octubre.

Per tot això us convidem a una assemblea oberta el Dijous 18 de juny a les 19 hores, a la Casa de la Solidaritat (Vistalegre 15).

Campanya "Que la Crisi la Paguin els Rics"

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció