CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Atento Lleida acomiada un delegat de la CGT

Diumenge, 27 març, 2011

Readmisión Juan Manuel Salas

Des de la Secció Sindical de la CGT Atento Lleida us informem a tots / es que el company i delegat de la CGT Juan Manuel Salas ha estat acomiadat.

El passat dia 26 març 2011 li va ser notificat l'acomiadament a través d'un Telègraf, tot i que la notificació es fa ara el contingut és peculiar ja que en ella l'acomiadament es fa efectiu des del dia 7 de març, 23 dies després es recorden de notificar-ho.

Cal destacar que Atento va obrir la seva plataforma a Lleida l'any 2006, des de tal data ha vingut menyspreant de manera reiterada els drets dels seus treballadors / es, però fa uns 7 mesos un grup de companys / es van decidir unir-se a la CGT, fet que pel que sembla a l'empresa no els va agradar, des de la creació de la Secció Sindical de la CGT, s'han interposat més de 20 denúncies en Inspecció de Treball, a més de diversos Judicis per acomiadaments improcedents on la nostra secció sindical ha aconseguit demostrar que Atento no respecta els drets dels treballadors / es i per la qual cosa ha estat condemnada l'Empresa a pagar quantioses quantitats econòmiques.

El nostre company Juan Manuel ha estat un plat de mal gust per a aquesta empresa sense escrúpols, el no s'ha callat i per això l'han perseguit constantment, ell ha denunciat i per això l'han acomiadat.

Però la CGT no callarà, des de la nostra Secció Sindical se li declara un conflicte permanent a Atento fins que el nostre company sigui readmès i es paralitzi l'assetjament que la CGT està patint a Atento.

Us demanem que us mantingueu informats / es i participeu en els pròxims actes que es convocaran per la readmissió del company Juan Manuel Sales a través de la pàgina web de la secció sindical:

http://cgtatentolleida.wordpress.com/