CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Atorguen la llibertat condicional al Franki de Terrassa pel cas de la bandera

Dijous, 25 febrer, 2010

El Jutjat de Vigilància Penitenciària (JVP) núm. 5 de Catalunya ha atorgat la llibertat condicional al Franki, el jove de Terrassa condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó pel “cas de la bandera” (2anys i 3 mesos per desordres i atemptat a l'autoritat + 8 mesos de pena-multa per ultratge a espanya) .

Recordem que en Franki va ser detingut el 28 d'abril del 2008 i empresonat, primer a la presó Model durant dos dies i, posteriorment a la presó de Brians II durant 45 dies més. Fins que el 10 de juny se li va aplicar el règim de 3er grau. Aquest règim de presó ha durat fins aquest mes de gener del 2010 quan després d'haver complert les 2/3 parts de la condemna el JVP li ha atorgat la llibertat condicional. En aquesta situació encara hi haurà de romandre fins a finals de novembre quan compleixi definitivament la condemna.

Des de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa denunciem que la llibertat no té graus ni condicions i que en Franki no hauria d'haver estat ni un sol dia a la presó, ja que es va tractar d'un judici i d'una condemna política que no només anava contra ell sinó contra totes les persones que lluitem des dels moviments socials per denunciar les injustícies que patim per part del sistema capitalista espanyol.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa - SAT