CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

ATOS no tirarà endavant l’ERO per acomiadar 149 treballadors

Dissabte, 2 agost, 2014

ERO a ATOS: L'empresa retira l'Acomiadament Col·lectiu.

ATOS diu que no realitza l'ERO de 149 acomiadaments per 'no comptar amb consens dels sindicats'. PER AIXÒ CAL ENFRONTAR-SE ALS ERO.

Vam rebre comunicació, via e-mail, de l'empresa en la qual indica que: "La Companyia ha pres la decisió de DEIXAR SENSE EFECTE L'ACOMIADAMENT COL·LECTIU", encara que deixant clar que "tot això sense perjudici de reservar-se la possibilitat d'iniciar qualsevol altre procediment que li permeti garantir la viabilitat futura del projecte empresarial...".

L'e-mail diu textualment: Bona tarda, Després de la finalització del període de consultes del procediment d'acomiadament col·lectiu sense haver arribat a un consens, us adjunto la present comunicació (la teniu en document adjunt) amb la decisió empresarial adoptada referent a això.

A més en el Source han penjat una nota del Comitè Executiu, Comunicació de la Direcció general, informant referent a això, i on també indiquen que "... es convocarà a la RLT per a iniciar un nou període de negociació sobre l'Acord Marc", "... la MSCT -que afecta en l'actualitat a prop de 1.000 empleats de Atos Spain-, es manté segons l'establert en l'acord i condicions subscrits entre la Companyia i la RLT" (s'obliden esmentar que solament d'una part de la RLT) i també s'al·ludeix que "... en l'horitzó pròxim s'obre una nova etapa amb motiu de la integració, recentment anunciada, de la companyia Bull, que es preveu iniciar a mitjan agost i de la qual us anirem informant puntualment".

La lluita sí que serveix.

Secció Sindical CGT ATOS

http://gatossindicales.blogspot.com.es/2014/08/ere-la-empresa-retira-el-despido.html

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció