CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aturada de 4 hores a autobusos de Barcelona

Dimarts, 13 febrer, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

EL COMITÉ D'EMPRESA D'AUTOBUSOS DE BARCELONA TMB, CONVOCA 4 HORES D'ATURADA PER A DIMECRES QUE VE 14 DE FEBRER

Des de les 10 del matí fins a les 2 de la vesprada de dimecres que ve dia 14, no circularen autobusos per la ciutat de Barcelona com a mesura de protesta contra les contínues agressions que estan patint els treballadors i treballadores d'autobusos quan exerceixen el seu treball.


Només durant l'any 2006 els conductors dels autobusos han patit gairebé 40 agressions importants, quaranta companys i companyes han hagut d'anar a l'hospital per a ser tractats dels colps, talls, etc.

Cal recordar que incidents com que et posen una navaixa en el coll, no estan considerats com a agressió per l'empresa si no hi ha tall, a banda dels nombrosos casos d'insults, vexacions i amenaces que pateixen diàriament.

En el que va d'any, han sigut objecte de tres noves agressions, l'última dimarts passat 6 de febrer, el resultat del qual va ser que al conductor li van haver d'aplicar 6 punts de sutura en el cap, a més també van patir agressions alguns dels passatgers.

Els treballadors i treballadores dels autobusos de Barcelona estan cansats del “passotisme” de la direcció de TMB, que incompleix els acords existents en matèria de prevenció de riscos laborals i de les agressions patides.

També estan cansats de la deixadesa de l'Administració Municipal en relació a cura del transport públic, on segueix sense fer-se el desenvolupament de carrils bus d'ample suficient, parades sense barreres arquitectòniques, acurtar el temps d'espera en les parades amb més servei d'autobusos, etc.

DEMÀ POTS SER TU L'AGREDIT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció