CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

ATURADA TOTAL DELS AUTOBUSOS DE BARCELONA

Dijous, 15 febrer, 2007

P2140177.jpg

ÈXIT DE L'ATURADA CONVOCADA

Des de les 10 del matí fins a les 2 de la vesprada de avui, no han circulat per la ciutat de Barcelona el 95% dels 1.000 autobusos de què disposa TMB.


P2140177.jpgA les 11.30 hores, uns 800 conductors d'autobusos s'han concentrat en la Plaça de Catalunya, d'on han partit cap a l'Ajuntament de Barcelona portant una pancarta en què es podia llegir “VOLEM SOLUCIONS – PROU D'AGRESSIONS”.

Els conductors dels autobusos de Barcelona estan cansats de la deixadesa de l'Ajuntament de Barcelona en relació a cura del transport públic.

Continuen denunciant que moltes de les agressions patides es deuen als conflictes que s'originen al no poder donar un bon servici a les milers de persones que diàriament utilitzen el servei d'autobús, a causa de diversos problemes com són la falta de carrils bus amb un ample major, parades amb barreres arquitectòniques, excés de temps d'espera en les parades, etc.

P2140190.jpgAquesta problemàtica també afecta els altres usuaris de la via pública, ja que aquesta no està adaptada a les mesures dels autobusos i ocasiona en molts casos problemes entre els uns i els altres vehicles.

També denuncien que no tinguen resposta per part de l'Ajuntament de Barcelona a la petició feta des de principis d'enguany per a reunir-se amb Ferrán Julià, Regidor de Movilitat.

Resum anterior nota:

P2140191.jpgRecordem que l'aturada ha sigut convocat com a mesura de protesta contra les contínues agressions que estan patint els treballadors i treballadores d'autobusos quan exerceixen el seu treball.

Només durant l'any 2006 els conductors dels autobusos han patit quasi 40 agressions importants, quaranta companys i companyes han hagut d'anar a l'hospital per a ser tractats dels colps, talls, etc.

Cal recordar que incidents com que et posen una navaixa en el coll, no estan considerats com a agressió per l'empresa si no hi ha tall, a banda dels nombrosos casos d'insults, vexacions i amenaces que pateixen diàriament.

P2140194.jpgEn el que va d'any, han sigut objecte de tres noves agressions, l'última dimarts passat 6 de febrer, el resultat del qual va ser que al conductor li van haver d'aplicar 6 punts de sutura en el cap, a més també van patir agressions algun dels passatgers.

Els treballadors i treballadores dels autobusos de Barcelona estan cansats del “passotisme” de la direcció de TMB, que incompleix els acords existents en matèria de prevenció de riscos laborals i de les agressions patides.

DEMÀ POTS SER TU L'AGREDIT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció