CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aturades d’una hora a Atento el 8 d’abril per reclamar una millora de les condicions de treball

Dilluns, 6 abril, 2015

CGT, STC, CSI-F i CIG convoquen aturades el 8 d'abril a Atento a nivell estatal

Tal com informen els sindicats convocants, el 8 d'abril tindrà lloc una nova aturada d'una hora en cada torn per a tots els serveis d'Atento a nivell estatal i a Extel Coruña.

La Confederació General del Treball, expressa el seu rebuig que la nova Direcció amenaci indiscriminadament, obligui a mentir al client buscant només la venda, sancioni sense motiu, acomiadi arbitràriament, humiliï, robi els incentius amb sistemes que no volen explicar, imposi les vacances, gravi i auditi tota la jornada amb l'única finalitat de sancionar, mogui departaments sense tot just formació i a dit, canviï els descansos sense tenir en compte l'opinió dels i les afectades, canviï discrecionalment els descansos, faci contractes precaris, pressioni sense descans, controli les pauses fins a per a anar al bany i canviï els horaris al seu antull.

>>> Comunicat:

És ara i juntes

El pròxim 8 d'abril hem convocat una nova aturadaa d'una hora en cada torn per a tots els serveis d'Atento a nivell estatal. És molt important que tots i totes les que treballem a Atento siguem part d'aquesta lluita doncs d'ella depèn la millora real de les nostres condicions de treball al frenar els plans de l'empresa.

Hem de tenir clar que treballem per a una empresa que és subcontrata de grans multinacionals amb beneficis astronòmics, com Movistar, Santander, ADIF, Repsol, Administració Pública, etc.

Aquest sector es va crear per a obtenir beneficis immorals a costa de reduir més i més els nostres salaris pel que fa als de les empreses matrius i empitjorant cada vegada més les nostres condicions laborals. Sense importar les repercussions negatives sobre les nostres vides: estrès, pressions, no conciliació, sancions i acomiadaments.

Les teleoperadores no som l'únic sector subcontractat, els tècnics de Movistar per desgràcia estan sofrint unes condicions encara pitjors de treball (més hores-menys sou, falsos autònoms, ús del cotxe propi per a treballar…) per això des de fa uns dies han començat una vaga indefinida a nivell estatal.

Com veiem formem part del mateix, pel que hem de pensar en global i actuar en les nostres empreses abans que sigui tard. No es tracta només de parar una hora. Aquesta hora que parem representa les nostres ganes de tenir un treball digne, millor pagat i amb formació. L'hi diem a l'empresa amb aquest important gest, plantant-nos i dient PROU. Hem de parar 10,100,1000…Totes les treballadores i així canviarem les coses.

El dia 8 PAREM, de 00:00 a 1:00hs, de 12:00 a 13:00hs i de 19:00 a 20:00hs.

LES NOSTRES VIDES VALEN MÉS QUE ELS SEUS BENEFICIS!!

CGT, STC, CIG, CSIF

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció