CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aturem el desallotjament del Casal Okupat Autogestionat La Llavor del Prat de Llobregat

Divendres, 21 novembre, 2014

Aquest dilluns 24 de novembre el Casal Okupat i Autogestionat La Llavor del Prat de Llobregat anem a judici. Ens volen fer fora de l'espai que vam okupar el passat 15 de març, al que hem donat vida durant aquests mesos i hem rehabilitat com ningú, després de 15 anys d'abandonament.

Per aquesta raó es convoca MANIFESTACIÓ [SEMBREM LLAVORS, ATUREM EL DESALLOTJAMENT] el DISSABTE 22N a les 18h a la Plaça de la Vila del Prat.
Es convoca també CONCENTRACIÓ el DILLUNS 24N a les 11h a la Plaça de l'Amistat en motiu del JUDICI als Jutjats del Prat.

Crònica i text lectura al ple on s'informa detalladament del procés: http://www.lariuada.cat/index.php/politica/item/373-protesta-del-casal-o

MANIFEST ATUREM EL DESALLOTJAMENT

El proper 24 de novembre els membres del Casal Okupat i Autogestionat La Llavor anem a judici per l’okupació de l’edifici del CELL del passat 15 de març. El local és propietat de l’immobiliària Comercial Ibérica S.L, pertanyent al Grup Rosal de la família Bertrand, una poderosa nissaga propietària al Prat de la finca La Ricarda.

El CELL portava més de 15 anys abandonat, havia estat saquejat i desmantellat moltes vegades i es trobava en un procés de deteriorament imparable. Només en els pocs mesos en que ha estat okupat ja es pot comprovar una millora més que evident amb la neteja i adequació de diferents sales i la reparació de nombrosos desperfectes.

Un espai abandonat ha recobrat vida i ha estat seu en aquests pocs mesos de nombrosos col·lectius i persones. Des d’aquella primera assemblea amb més de 70 persones moltes han estat les iniciatives que s’han generat. Els espais autogestionats, assemblearis i horitzontals, fora dels canals institucionals i d’interesos econòmics i partidistes, són una necessitat pel Prat que enriqueix el teixit associatiu i social.

L’edifici està afectat per un pla urbanístic que obliga a qualsevol que vulgui comprar-lo a enderrocar la meitat per alinear-lo amb la resta d’edificis del carrer. Tampoc reuneix les condicions necessàries que justifiquin el pagament d’un lloguer. És per això que els seus propietaris ni l’han pogut vendre ni l’han pogut llogar mai. L’únic ús viable és el que li hem donat nosaltres, i en cas de que fóssim desallotjats el local continuaria abandonat anys.

Al Prat es cumpleixen 20 anys d’okupació i la lluita continua sent vigent davant la manca d’habitatges i la necessitat d’espais autogestionats on organitzar-nos. Davant la legalitat que defensa espais abandonats i propietats que no s’exerceixen defensem la legitimitat de donar-los un ús col·lectiu. Les persones que defensem el CELL sóm conscients de que sóm el fruit de totes les llavors que s’han anat sembrant aquests anys i que ara mateix estem sembrant de noves que algú recollirà. Per més que vulgueu ensorrar aquesta llavor, per més terra que li vulgueu llençar, això només farà que creixi més forta.

Sóm llavors de lluita i desobediència!!

Sembrem llavors de llibertat!!

Sóm i sembrem!!

SEMBREM LLAVORS, ATUREM EL DESALLOTJAMENT!!

https://www.youtube.com/watch?v=jEHQHIs9jwc

Mira també:
http://www.elpratllibertari.cat/?tag=%C2%B7casal-la-llavor
https://www.facebook.com/casalelprat