CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aturem el Parlament!!! …és el Govern qui té por del seu propi poble

Dimecres, 15 juny, 2011

Les i els indignats han fet una crida a la desobediència massiva al Parc de la Ciutadella, per tal d'acampar el 14 de juny a la nit allà i el matí del dia 15 aturar l'aprovació de la Llei Òmnibus, una colla de lleis en una sola que bàsicament van destinades a destruir aquest país i fer encara més pobres els pobres i més rics els rics. La proposa un govern de dreta dura, ultraliberal, que darrere de la màscara de la senyera vol ensenyar que estima el país mentre l'està destrossant, no només el país en abstracte sinó el país real, també el país de les persones, de totes i tots.

Per tal d'aturar la protesta, han blindat el Parc de la Ciutadella i per tant han tornat el caràcter militar a la seu del Parlament de Catalunya, un parlament que no és sobirà sinó una simple sucursal de l'Estat espanyol a les quatre províncies. Avui, els hereus de Felip V són els lladres de CiU, amb Artur Mas al capdavant, amb Boi Ruiz saquejant la sanitat de totes, amb la Rigau acabant en rematada la feina d'espoli de l'ensenyament, amb el Mas-Collell treballant per als que sempre ha treballat, les rics, i amb Felip Puig fent l'únic que sap fer, fàstics.

El govern dels millors lladres, insolidaris i dretans. El Govern militar que davant del que hauria de ser el seu poble només sap utilitzar el llenguatge feixista, el llenguatge dels punys i les porres.

Davant la ignomínia dels poderosos, davant el robatori beneït pel,s que manaven i pels que aspiren a manar, ens queda la desobediència i d’això, Arturo, saps que en sabem. No mos fareu creure i menys mentre ens esteu robant. Us hem preparat un 15 de juny que mai no oblidareu, més que res perquè si ens agrediu respondrem assenyalant-vos el lloc on més mal ens fa, perquè ja no us tenim por, perquè mai us n’hem tingut però ara menys que mai.

* Jordi Martí Font, és afiliat a la CGT de Tarragona