CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aturem els pressupostos antisocials

Dimarts, 4 juny, 2013

ATUREM ELS PRESSUPOSTOS ANTISOCIALS
NO PAGAREM EL SEU DEUTE

Les Secretaries d´Acció Social, Gènere i Sindical fem una convocatòria de Sindicats, Federacions, Seccions Sindicals i Afiliats del sector públic per posar en comú l´efecte de les retallades pressupostàries en el sector públic i poder establir les bases de una coordinació en un pla de lluita el mes comú possible que s’acordi en cadascú dels corresponents sindicats.

Es proposa un encontre el més obert possible des de funcionaris fins a qui la seva feina en depèn del finançament públic.

La CGT conseqüent amb els seus acords, creiem que ha d´exigir: La revocació de totes les polítiques de retallades i privatitzacions. El compromís de tots els grups polítics a no donar suport a les retallades, així com proposar la desobediència civil contra el pagament del deute que ens empobreix.
Exigim que cal defensar una economia al serveis de les necessitats de les persones.

En aquesta lluita, cal treballar a les empreses, barris, viles i ciutats, teixint complicitats entre el moviment sindical i els moviments socials.

Aquest encontre es farà desprès d´una mobilització el dissabte 1 de Juny a nivell estatal i europeu contra les polítiques antisocials de la Europa del euro i els seus Lobbys financers i empresarials.

Estem segurs que uns altres pressupostos son possibles i encara estem mes segurs que una altra societat es possible. Una societat basada en el be comú i no en la mercantilització de les nostres vides.

Per la rapidesa de la convocatòria es pretén que sigui un primer encontre i llençar idees per tornar-nos a veure quan es decideix

L´SP Catalunya proposa una Conferència de delegades i afiliades pel dijous, dia 6 de juny a les 17h. a Via Laietana 18, 9 planta, Barcelona, per concretar el pla de lluita, als centres de treball i a les diferents localitats per tal d’aturar els Pressupostos de la Generalitat.

Una conferencia de delegats i delegades, afiliats i afiliades, tant del sector públic com del privat, perquè no es tan sol la feina com a treballadors que està en joc, si no que també ens hi juguem les prestacions que en rebem del seu treball, a mes de recordar que els nostres acords reivindicant la gestió amb participació col•lectiva dels serveis.

Salut i encert

Secretaria d’Acció Sindical
Carlos García

Attached documents