CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aturem la massacre contra el poble Palestí. Comunicat de la CGT de Catalunya

Dijous, 8 gener, 2009

Cartell de la Manifestació del 10 de gener

Israel continua la massacre contra la població de Gaza, ja de per si molt castigada per l'inhumà bloqueig imposat per el quartet (ONU, USA, Rússia, i UE). Centenars de morts i milers de ferits en una trampa sense sortida, ni aliments, ni medicaments, només bombes i tancs israelians.

L'excusa de la amenaça terrorista serveix al Estat ocupant, com a abans, com sempre, per continuar amb l'extermini de població palestina. Aquest és l'únic camí que coneix Israel per acabar amb la resistència que oposen els palestins als més de 60 anys d'ocupació.

Els organismes Internacionals mostren una vegada més la seva inoperància i falta d'implicació real amb aquest tema. Els EUA veten qualsevol resolució de la ONU, encara que només siguin per demanar la fi de les hostilitats, i els governs de la UE fan declaracions d'intencions sense prendre decisions valentes.

A casa nostra, el Tripartit signat acords de col·laboració amb Israel, impulsats des de les Conselleries de Innovació, Universitats i Empresa i de la de Vicepresidència, i l'Estat espanyol fa negoci amb la venta d'armes.

Des de la CGT de Catalunya exigim que s'aturin les operacions militars, que s'aixequi el bloqueig imposat a la població de Gaza i que es retiri l’exèrcit israelià dels territoris ocupats de Cisjordània. Es per tot això que cridem a l'afiliació de la CGT de Catalunya a que participi als actes de suport i solidaritat amb la causa palestina. En aquest sentit, la CGT de Catalunya s’ha adherit al manifest realitzat per la Comunitat Palestina a Catalunya (www.palestina.cat) i crida a participar a la manifestació a Barcelona el dissabte 10 de gener a les 17:00 hores (sortida de Plaça Universitat).

Secretariat Permanent. Comitè Confederal. CGT de Catalunya.

Barcelona, 07 de gener de 2009.

Attached documents