CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

ATUREM LES RETALLADES, una iniciativa d’Acampada Bcn per denunciar l’abolició dels drets socials i canalitzar i mostrar el rebuig de la ciutadania

Dimarts, 5 juliol, 2011

El passat dia 15 de juny es van començar a debatre al Parlament de Catalunya els nous pressupostos de la Generalitat per a l’any 2011 i 2012, pressupostos que està previst que aprovin els dies 20 i 21 de juliol. Amb l'agreujament de la crisi, la classe política havia de triar entre retallar els drets socials de la ciutadania o seguir afavorint el benefici empresarial i de la banca i, un cop més, han triat les retallades socials, que carreguen sobre nosaltres la sortida d’una crisi que no hem creat.

Indigna’t, signa, mobilitza’t!

Juntes i junts ho podem fer! ACTUA!


Quan falten només uns dies per a que retallin els nostres drets, us presentem ATUREM LES RETALLADES http://acampadadebarcelona.org/aturemlesretallades/, una iniciativa amb dos objectius:

- denunciar l'abolició dels drets socials i el desarmament de l'Estat del benestar,

- canalitzar i mostrar el rebuig de la ciutadania vers aquest atemptat contra la democràcia.

Perquè tothom pugui accedir a dades concretes de les mesures que es pretenen aplicar, mesures que no apareixien al programa electoral de qui governa a Catalunya, presentem l'anàlisi ATUREM LES RETALLADES: Promeses electorals?

Les retallades socials són la demostració tangible que, al final, la ciutadania ha de pagar els excessos dels mercats financers. A ATUREM LES RETALLADES: L'origen s'explica com funciona la dictadura econòmica a la que estem sotmesos, la demagògia política permanent i les mentides pròpies d’aquesta falsa democràcia llurs dirigents no ens representen.

Hem posat a disposició de tota la població la possibilitat d’expressar el seu rebuig a les greus retallades socials que vol aprovar el Govern de la Generalitat de Catalunya mitjançant un formulari en el qual qualsevol ciutadà pot firmar en contra de les retallades: ATUREM LES RETALLADES: Signa contra les retallades

Amb aquesta iniciativa continuem les massives mobilitzacions del 15 de maig i el 14, 15 i 19 de juny, seguides per la majoria de la ciutadania de Catalunya i de tot l’Estat, i recolzem les nombroses mobilitzacions que s’estan duent a terme durant aquests mesos en contra de les retallades socials.

Estem treballant per a donar la màxima difusió d’aquesta iniciativa, aconseguir una àmplia repercussió i recollir el màxim nombre de signatures possible. Entre tots i totes aturarem aquesta injustícia!
Enllaç curt a #AturemLesRetallades: http://t.co/w3BbR1c

Comissió de Comunicació
AcampadaBCN · 15M


ATUREM LES RETALLADES!!!

Els milers d’Indignades i Indignats d’arreu del territori no tolerarem que el Govern i la patronal destrueixin els serveis de salut universals i públics sota la falsa excusa que aquesta és la sortida a la crisi. A la degradació que s’està produint en la sanitat se li afegeixen els atacs contra l’ensenyament públic, gratuït i universal i, entre d’altres, contra els serveis socials. La salut, l’educació i el benestar social no són negocis! Són drets bàsics que han de ser defensats per la comunitat sanitària i educativa, així com per les usuàries i usuaris, que som totes i tots!

Els polítics menteixen quan diuen que les retallades són inevitables. ¿Per què hem de suportar aquesta situació si tan sols amb el 17,39% del benefici que han obtingut les empreses de l’Ibex-35 n'hi hauria prou per revertir l'impacte negatiu de les retallades socials aplicades al 2010 i 2011? Nosaltres no som responsables d'aquesta crisi, i no estem disposades a pagar-ne els seus costos, menys encara, quan aquells que l'han ocasionat són els principals beneficiaris d'aquestes mesures antisocials.

Per què no, en comptes de retallar en drets socials, s’augmenten els impostos dels rics i de les empreses? Per què no gravar les transaccions financeres i, particularment, les que tenen com a únic objectiu l’especulació?

Per què no invertir en aquests moments de crisi en el sector públic per crear llocs de treball sostenibles i adreçar les creixents necessitats i demandes de la població?

Des del moviment dels Indignats i les Indignades a Catalunya fem una crida a continuar la protesta contra les retallades i els pressupostos que el liberalisme salvatge amb la connivència dels polítics ens imposen. Us convidem a reflectir aquí el vostre rebuig i fer circular aquesta iniciativa entre tots els vostres contactes: família, veïnes, amics, companyes de feina, coneguts, etc per a demostrar que aquestes retallades són antidemocràtiques i inadmissibles. També us convidem a unir-vos amb nosaltres en la nostra protesta al carrer per seguir construint propostes i alternatives a això que “li diuen democràcia però no és!”.