CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aula virtual In-formación CGT: Curs de formació sobre gestió d’expedients de regulació d’ocupació (ERO)

Dimarts, 16 febrer, 2010

Una vegada que la pàgina de in...formación de la CGT està en funcionament, toca engegar un objectiu més ambiciós: l'aula virtual de formació de la CGT. Òbviament, l'aula virtual no substituirà els cursos presencials, que seguiran celebrant-se amb la regularitat habitual. El que es pretén és poder aprofundir en continguts formatius concrets, amb el temps, la dedicació i les eines que permeten els cursos a distància a través d'internet.

El curs amb el qual anem a inaugurar l'aula virtual serà el relatiu a Expedients de Regulació d'Ocupació. El curs començarà el dia 8 de març. El període d'inscripció, que es realitzarà a través de la pròpia pàgina de l'aula virtual ( www.in-formacioncgt.info/aulavirtual/ ), queda obert a partir del dia 11 de febrer i es tancarà el dia 1 de març.

Es tindrà en compte la inscripció d'aquells companys i companyes que ja l'havien enviat, pel que no necessiten realitzar-la de nou (rebran un correu de confirmació, igual que qui s'inscriguin dintre del termini assenyalat en aquesta Circular).

En funció del nombre de persones inscrites s'estructurarà el curs o els cursos necessaris, encara que, en qualsevol dels casos, tots els interessats tindran accés al mateix.

Som conscients de les dificultats inherents a tot el nou i això ho és i molt, però estem convençuts que l'aula virtual que estem engegant no és solament una necessitat objectiva, sinó que també té una sèrie de potencialitats per a l'acció sindical quotidiana que anirem descobrint a poc a poc. No volem acabar sense demanar-vos disculpes pels errors que, sens dubte, cometrem en aquesta nostra primera experiència en aquest camp. Esperem la vostra cooperació per a poder superar-los

Equip de formació. Escola de Formació Confederal

Tel. 91 447 57 69 - Fax 91 445 31 32 - sp-formacion@cgt.es

www.in-formacioncgt.info