CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Autobus el 20N a Madrid a la concentració per exigir coeficients reductors especials per a la jubilació de treballadors exposats a l’amiant i de fundicions de ferro colat

Dimarts, 3 novembre, 2015

A tots els Sindicats i Federacions de la CGT de Catalunya

Pel proper divendres dia 20 de novembre de 2015 des de diferents federacions de la CGT de Catalunya s'està organitzant un autobús per anar a una concentració a Madrid a les 12h davant el Ministeri de Treball, convocada per la CGT a nivell confederal. El motiu és insistir en reclamar que els i les treballadores exposades a l'amiant i els de fundicions de ferro colat tinguin dret a coeficients reductors especials per a la jubilació, i per tant puguin jubilar-se anticipadament amb el 100% degut a l'especial perillositat d'aquestes feines.

La mobilització es realitza en el context de que les nostres reclamacions en aquest àmbit com a CGT no han estat ni contestades (en el cas de les fundicions de ferro colat) o han estat contestades amb excuses i dilacions (en el cas de l'amiant), a pesar de que havien de ser tramitades pel Ministeri segons l'actual normativa.

Per tal d'exigir el que és de justícia per aquests col·lectius de treballadors i treballadores, ens mobilitzarem en aquesta data del 20 de novembre i les que facin falta. Des d'altres territoris de l'Estat s'estan organitzant també més autocars a Madrid per tal d'aconseguir ser un número important de persones a la concentració i fer força en aquesta lluita.

A la plana web http://www.cgtcatalunya.cat podreu trobar informació sobre aquestes reclamacions, així com anteriorment s'ha enviat informació en plenàries i comunicats.

L'autobús partirà de Barcelona, podent fer aturades en alguns municipis amb els que s'hagi concertat anteriorment, i estigui dins el camí.

Per inscriure-us podeu escriure a salutlaboral@cgtcatalunya.cat, o trucant al 691 204 901.

Us animem especialment a participar d'aquesta mobilització.

2 de novembre de 2015

Secretariat Permanent - Comitè Confederal
Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya

812234357_103267

Més informació:

- TWITTER SALUT LABORAL CGT CATALUNYA

- GUIA BÀSICA SOBRE L'AMIANT DE CGT CATALUNYA