CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Avui han estat elles, demà qualsevol de nosaltres

Dijous, 26 abril, 2012

Els i les sotasignats denunciem la criminalització i repressió del moviment sindical promoguda pels Governs de la dreta extrema de CiU i del PP. En aquesta ocasió ha estat la companya Laura Gómez, Secretària d’Organització de CGT, detinguda quan anava a treballar. Avui l'han posat en presó preventiva incondicional. Se li imputen suposats delictes per incendi i danys a la Borsa de Barcelona quan, de fet, solament va participar en una performance de denúncia.

En un context de retallades dels drets i serveis bàsics, en el que els costos de la crisi es fan recaure sobre els més desfavorits mentre es mantenen els privilegis a banquers i grans empreses, el govern de CiU aposta per una espiral repressiva assimilant qualsevol sospita de dissidència amb delinqüència. Per al senyor Felip Puig i d’altres capitostos de la dreta, tot el que tingui a veure amb sindicalisme combatiu, lluita pels drets o, simplement, amb qüestionar el seu discurs, és assimilat a criptoterrorisme que cal perseguir, fins i tot habilitant una web oficial per a la delació ciutadana.

Mentrestant, casos com el del saqueig del Palau de la Música resten impunes. De la mateixa manera, la responsabilitat dels gestors de les Caixes catalanes en la desfeta del sistema financer, molts d’ells vinculats a la burgesia votant de CiU i del PP, queda totalment diluïda i excusada. I per contra, els falta temps per tancar més llits i serveis hospitalaris així com per desballestar l’ensenyament públic.

Davant de la deriva creixent cap a un règim autoritari, els i les sota signants ens solidaritzem amb la companya Laura Gómez així com amb els 3 estudiants empresonats pels fets del 29M i exigim la seva immediata posada en llibertat.

Avui han estat elles, demà qualsevol de nosaltres.

LA LLUITA PELS DRETS SOCIALS NO ÉS CAP DELICTE

http://sensepor.wordpress.com


QUÈ ÉS SENSE POR?

Sense por és una iniciativa a través de la qual diferents sectors laborals, i també col·lectius, associacions, grups, entitats… i ciutadans i ciutadanes, volen mostrar el seu absolut desacord amb les actuacions que s’estan duent a terme des del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya arran dels fets del passat 29 de març, durant la jornada de Vaga General, i també amb les propostes d’enduriment del Codi Penal dels governs central i autonòmic.

El seguit de retallades en drets socials, la última reforma laboral aplicada, la situació d’atur que pateixen milers de ciutadans i ciutadanes, els centenars de desallotjaments que s’estan efectuant diàriament, entre molts altres motius, han portat la població a un estat de degradació i precarització tal que els ha fet dir prou. Milers de persones han sortit al carrer per denunciar les males gestions i la mala praxis dels que governen amb estratègies afins a interessos privats i deixant de banda el poble.

Sembla ser que la veritat ofèn i, davant les protestes generades, la seva resposta és la de criminalitzar la voluntat de preservar uns drets socials adquirits, fruits d’una llarga, costosa i dura lluita. Amb les seves estratègies, pròpies d’un model dictatorial, pretenen atemorir la societat perquè calli i sucumbeixi a l’empobriment per tenir així carta blanca en els seus actes.

Però les seves estratègies no ens fan por i no ens faran callar!

Llibertat empresonats immediata: Isma, Dani, Javi i Laura!

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció