CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

#Ayotzinapa. Manifestació 9 de maig a Barcelona. Gira europea de familiars i companys dels 43 estudiants desapareguts a Iguala (Mèxic)

Dimarts, 5 maig, 2015

- #ayotzinapa. Manifestació 9 de maig a les 18h a plaça Universitat de Barcelona

- Flyer per a la mani 9 de maig a Barcelona #ayotzinapa:

https://www.slideshare.net/CGTCatalunya/flyer-per-a-la-mani-9-de-maig-a-barcelona-ayotzinapa?refhttp://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article11162

- 43 estudiants morts d´ayotzinapa amb familiars a barcelona el 9 de maig a les 14h a l´Àgora Juan Andrés:

- Gira europea de familiars i companys dels 43 estudiants desapareguts a Iguala (Mèxic) #Ayotzinapa:. Parada 8 i 9 de maig a Barcelona, vsitant Saragossa el dia 6, i el 7 a Madrid.:

- Dóna suport a la gira d´ayotzinapa a Europa. Vivos los llevaron, vivos los queremos!:

- Actes en solidaritat amb ayotzinapa a catalunya realitzats i triptic informatiu:

http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/actes-en-solidaritat-amb-ayotzinapa-a-catalunya-realitzats-i-triptic-informatiu

Equip mèxic CGT rr.ii.

Secretaria Relacions Internacionals - CGT
+34 669114920
@CGTrelinternac
www.cgt.org.es

MANIFESTACIÓ A BARCELONA EN SOLIDARITAT AMB ELS 43 DESAPAREGUTS DE AYOTZINAPA (MÈXIC)

DISSABTE 9 DE MAIG A LES 18 HORES A PLAÇA UNIVERSITAT

“VIUS ELS VAN PRENDRE, VIUS ELS VOLEM”

La CGT és una de les organitzacions que donem suport als familiars i estudiants dels 43 desapareguts que està recorrent diversos països d'Europa, per a exigir que no quedin impunes els crims que es cometen a Mèxic contra els dissidents.

A més de set mesos de la desaparició de 43 companys de la Normal Rural de Ayotzinapa i amb motiu de la visita d'una comissió conformada per un familiar de desaparegut, un defensor de drets humans i un estudiant de Ayotzinapa a l'Estat espanyol, diverses organitzacions i col·lectius convoquen a aquesta manifestació de suport a les demandes de presentació amb vida dels desapareguts i per a exigir que es detinguin els actes de repressió comesos pel govern mexicà.

La comissió de Ayotzinapa visitarà les ciutats de Saragossa, Madrid i Barcelona en el marc d'una caravana a nivell europeu que va començar el 16 d'abril i que finalitzarà el 19 de maig. Recorrerà 13 països i al costat de diversos col·lectius locals es portaran a terme accions de pressió i denúncia amb la finalitat de mantenir l'observació internacional sobre Mèxic enfront de la greu crisi de drets humans que es viu actualment en aquest país.

Els objectius de la caravana són:

- Informar que l'exigència de presentació amb vida es manté malgrat insistència de l'Estat mexicà de donar per conclosa la recerca dels 43 estudiants normalistes i la investigació dels fets (en particular la responsabilitat de l'exèrcit mexicà i la policia federal).

- Cridar a la Comunitat Europea a mantenir observació internacional enfront d'actes de repressió contra el moviment social que exigeix la presentació amb vida dels normalistas.

- Sol·licitar suport per a construir garanties reals de no repetició, de respecte i accés ple als seus drets humans.

Els companys i les companyes de Ayotzinapa sol·liciten suport a la societat civil europea per a enfortir el procés organitzatiu de l'Escola Normal de Ayotzinapa i assolir construir garanties reals de no repetició dels fets, una de les demandes centrals després de la presentació amb vida dels estudiants desapareguts, justícia per a les persones assassinades i reparació per als ferits.

CGT BARCELONA

Més informació:
- Blog de la visita europea: https://sulugarlosespera.wordpress.com/
- Video de MSF: http://www.tlachinollan.org/video-seis-meses-sin-noticias-de-los-43-estudiantes-desaparecidos-de-ayotzinapa/
- Vídeo CGT Murcia Ayotzinapa::
http://cgtchiapas.org/noticias/cgt-video-justicia-para-46-ayotzinapa-es-dignidad-y-lucha

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció