CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Barcelona 27 abril: Mobilitzacions en defensa de la sanitat pública

Dimecres, 27 abril, 2011

La CGT donem suport a les concentracions convocades en els diferents hospitals per demà dimecres 27 d'abril tot i les declaracions de portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, de posposar les retallades sanitaris fins després del 22 de Maig, dia de les eleccions municipals. CGT considerem aquesta decisió purament electoralista i estratègica.

Des de CGT seguim exigint que no es realitzi cap retallada sanitari i que a més els que ja han realitzat els propis hospitals es deixin sense efecte.

CONCENTRACIONS EL DIMECRES 27 D'ABRIL A:

* A HOSPITAL DE VILADECANS A LES 11 HORES

* A L'HOSPITAL CLÍNIC A LES 13 HORES

* A L'HOSPITAL VALL D'HEBRON A LES 13 HORES

* A L'HOSPITAL DE BELLVITGE A LES 13 HORES

La CGT seguirem donant suport a les mobilitzacions que es realitzen amb la finalitat de paralitzar aquest pla. Pensem que si fa falta diners, no deu ser retallant ni a la salut ni en els serveis públics, sinó recuperant les grans quantitats de diners públics que s'han transferit a bancs i Caixa, veritables responsables de la situació que estem vivint.

La CGT no permetrem el desmantellament de la Sanitat Pública. És totalment incomprensible que les retallades econòmics es realitzen directament sobre l'assistència dels usuaris, per mitjà de reduccions o tancaments de serveis, o bé a costa de reduir els llocs de treball del personal sanitari dedicat a l'atenció. Tot això porta a la pèrdua de qualitat sobre un dels sectors que tenen com a finalitat garantir la salut i el benestar dels ciutadans, amb la posterior intenció de privatitzar.

CGT-Barcelona