CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

[Barcelona] 7 dies de tancada a la seu de “Parcs i Jardins”

Dimarts, 16 novembre, 2010

6 DIES DE TANCADA A LA SEU DE PARCS I JARDINS, EN DEFENSA DEL CONVENI, LA JUBILACIÓ PARCIAL I L'OCUPACIÓ|ÚS PÚBLICA.

Ahir diumenge, el cinquè dia de tancament, als 15 treballadors/es que inicialment van ocupar les oficines centrals de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins, se'ls van unir, al llarg del cap de setmana, unes altres 7 persones (alguns d'ells possibles rellevistes dels jubilats parcials, actualment a l'atur), en la seva lluita per aconseguir que s'apliqui el conveni col·lectiu de l'Institut i es formalitzi el dret a la jubilació parcial amb contracte de relleu que l'empresa té paralitzat unilateralment des de primers d'any.

Al llarg del matí del diumenge 14, més de 250 persones, entre treballadors/es i familiars dels tancats, van participar en una "jamonada dominguera" en suport a les seves reivindicacions. Així mateix, durant aquests dies han rebut nombroses visites i adhesions d'entitats cíviques.

El Comitè d'Empresa i el grup de tancats mantenen el compromís de continuar l'acció fins que l'Institut accedeixi a la legítima demanda d'aplicar el conveni i procedir a les jubilacions parcials pactades al seu dia.

Coincidint amb el 6è dia de tancament, el dilluns dia 15, a les 11 h. al jutjat social núm. 25, estava convocat el judici per la sanció que al seu dia va rebre el secretari del Comitè d'Empresa.

Com es veu, l'Institut manté oberts diversos conflictes que no fan sinó carregar de raons als tancats i a la plantilla que els recolza, i fa més difícil si hi ha, la resolució de l'actual conflicte.

Barcelona, 15 de novembre de 2010

COMITÈ D'EMPRESA PARCS I JARDINS

CCOO - CGT - UGT - USOC.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció