CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Barcelona, 8 d’abril: Concentració de delegats en solidaritat amb el conflicte de TMB

Dijous, 3 abril, 2008

carteltmb.jpg

El conflicte dels companys d'Autobusos per la lluita de 2 dies consecutius de descans a la setmana, està entrant en una dinàmica de radicalització i de dificultat afegida. Després d'una tanda de vagues els dijous i d'anar a reunions a la Conselleria de Treball intentant negociar una sortida al conflicte, els companys en Assemblea van decidir convocar vaga indefinida a partir del dia 14 d'abril tots els dies seguits.

Des del Sindicat de Transports de la CGT, convoquem a:

Concentració de TOTS els Delegats sindicals que tenim en cadascuna de les Seccions Sindicals el dia 8 d'Abril en la Plaça St Jaume a les 11:30 hores del matí. (Per a aquells que puguin, quedarem a les 11:00 en el local del Sindicat de Transports).

Aquesta crida va dirigida a tots els Delegats sindicals que puguin disposar d'hores sindicals (inexcusable la seva no assistència) i als militants i afiliats que puguin apuntar-se a la moguda.

És molt important la presència de tots i totes, per a mostrar el nostre suport als companys d'Autobusos davant la situació tan complicada que es troba el conflicte en aquests moments, amb gran quantitat de sancions i expedients oberts.

Hem de respondre també a la pressió mediàtica que s'està produint contra l'Organització -CGT- i que no podem obviar

S'estan confeccionant des del Sindicat de Transports cartells i octavetes que oportunament s'aniran distribuint i que es necessitaran mans per a fer-ho.

Un altre conflicte que existeix, en aquests moments, és en el Bicing, on hi ha convocada una jornada de vaga des del Sindicat de Transports de la CGT per al dia 10 d'abril.

Existeixen multitud de motius per a la convocatòria: 19 treballadors acomiadats, repressió sindical i laboral a tots els nivells, incompliment de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals, etc.

Aprofitarem la concentració del dia 8 per a parlar d'aquesta vaga.

Rebeu una salutació llibertària,

Pere Ramón Dalmau

Sindicat de Transports de la CGT de Barcelona