CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Barcelona: Concentració d’aturats i aturades a la plaça Sant Jaume el 20 d’abril

Dijous, 16 abril, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

EN DEFENSA DEL DRET A UNA OCUPACIÓ I UNA VIDA DIGNES!

Davant la situació cada vegada més dramàtica dels més de 4 milions de treballadors i treballadores que ens trobem en atur, mentre al voltant de 1.200.000 desocupats no percebem cap prestació d'atur, i hi ha unes 950.000 famílies que tenen a tots els seus membres en atur.

Davant aquesta situació, nosaltres treballadors aturats/des de Barcelona, Badalona, Cornellà, L'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet,…hem constituït una ASSEMBLEA DE DESOCUPATS/DES, perquè entenem que solament nosaltres mateixos, desocupats i desocupades, mitjançant la nostra autoorganització en assemblees i la mobilització, podrem aconseguir les nostres reivindicacions.

Per a presentar davant el Ajuntament de Barcelona i davant Govern de la Generalitat de Catalunya les nostres reivindicacions, cridem a tots els treballadors i treballadores en situació d'atur a una: CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA SANT JAUME, DILLUNS 20 D'ABRIL A LES 10 H.

ASSEMBLEA DE DESOCUPATS/DES - Sí vols informació actualitzada de totes les decisions de l'Assemblea de Desocupats/des i de tots els actes i convocatòries, has d'enviar un missatge a: paradoparada@yahoo.es

Adreça Web de Kaosenlared per entrar directament a les informacions, convocatòries i actes de les assemblees de desocupats/des:

www.kaosenlared.net/especial/asambleadeparadosyparadas


Trobada per crear l'assemblea d'aturats/des de Terrassa

Tal com es va quedar a la Trobada comarcal de col·lectius de base, el proper divendres 17, a les 18 hores es farà una primera trobada per a crear Assemblees d'aturats i aturades al c. Ramon Llull 130-136 (al local de la CGT) de Terrassa.

Totes les persones desocupades hi seran benvingudes.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció