CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Barcelona: Concentració d’aturats i aturades a la plaça Sant Jaume el 20 d’abril

Dijous, 16 abril, 2009

EN DEFENSA DEL DRET A UNA OCUPACIÓ I UNA VIDA DIGNES!

Davant la situació cada vegada més dramàtica dels més de 4 milions de treballadors i treballadores que ens trobem en atur, mentre al voltant de 1.200.000 desocupats no percebem cap prestació d'atur, i hi ha unes 950.000 famílies que tenen a tots els seus membres en atur.

Davant aquesta situació, nosaltres treballadors aturats/des de Barcelona, Badalona, Cornellà, L'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet,…hem constituït una ASSEMBLEA DE DESOCUPATS/DES, perquè entenem que solament nosaltres mateixos, desocupats i desocupades, mitjançant la nostra autoorganització en assemblees i la mobilització, podrem aconseguir les nostres reivindicacions.

Per a presentar davant el Ajuntament de Barcelona i davant Govern de la Generalitat de Catalunya les nostres reivindicacions, cridem a tots els treballadors i treballadores en situació d'atur a una: CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA SANT JAUME, DILLUNS 20 D'ABRIL A LES 10 H.

ASSEMBLEA DE DESOCUPATS/DES - Sí vols informació actualitzada de totes les decisions de l'Assemblea de Desocupats/des i de tots els actes i convocatòries, has d'enviar un missatge a: paradoparada@yahoo.es

Adreça Web de Kaosenlared per entrar directament a les informacions, convocatòries i actes de les assemblees de desocupats/des:

www.kaosenlared.net/especial/asambleadeparadosyparadas


Trobada per crear l'assemblea d'aturats/des de Terrassa

Tal com es va quedar a la Trobada comarcal de col·lectius de base, el proper divendres 17, a les 18 hores es farà una primera trobada per a crear Assemblees d'aturats i aturades al c. Ramon Llull 130-136 (al local de la CGT) de Terrassa.

Totes les persones desocupades hi seran benvingudes.