CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Barcelona: Concentració de desocupats/des a la Plaça Sant Jaume. Dimarts 12 Maig, 10h.

Dimecres, 6 maig, 2009

El passat dia 20 d'abril la "ASSAMBLEA DE TREBALLADORES I TREBALLADORS A L’ATUR", vam presentar davant el Govern de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona la nostra Plataforma Reivindicativa. Fins a aquest moment, no se'ns ha donat cap tipus de resposta ni per part del Govern ni per part de l'Ajuntament.

Entenem, que davant la situació cada vegada més dramàtica en la qual ens trobem milers de treballadors i treballadores de Catalunya és URGENT una resposta del Govern de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona a les nostres peticions que s'ajusten a les necessitats que avui tenim tots els treballadors i treballadores que ens trobem en atur.

S'ha efectuat petició d'intervenció Urgent a tots els grups del Parlament de Catalunya (1), a tots els grups municipals de l'Ajuntament de Barcelona (2), així com al President de la Generalitat i l'Alcalde de Barcelona. Per tant, davant aquesta falta de resposta davant la greu problemàtica de l'atur de Govern de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona, nosaltres treballadors i treballadores parats/des de Barcelona, Badalona, Cornellà, L'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, etc, exigim una resposta immediata a la nostra situació i per a això Convoquem a una: -

CONCENTRACIÓ DE DESOCUPATS/DES A LA PLAÇA SANT JAUME (BARCELONA), EL DIMARTS 12 DE MAIG A LES 10 H.

També, sol·licitem la Solidaritat donant suport a aquesta Concentració de tots els moviments socials i de l'esquerra sindical de Catalunya.

Notes:

- Sí vols informació actualitzada de totes les decisions de l'Assemblea de Desocupats/des i de tots els actes i convocatòries, has d'enviar un missatge a: paradoparada@yahoo.es

- Adreça Web de Kaosenlared para entrar directament a les informacions, convocatòries i actes de les assemblees de desocupats/des: www.kaosenlared.net/especial/asambleadeparadosyparadas


- (1) Al Grup …….. del Parlament de Catalunya

El passat dia 20 d'abril l’"ASSEMBLEA DE TREBALLADORES I TREBALLADORS A L'ATUR DE BARCELONA", vam presentar davant el Govern de la Generalitat de Catalunya la Plataforma Reivindicativa que s'adjunta. Fins a aquest moment, no se'ns ha donat cap tipus de resposta ni ningú del Govern s'ha posat en contacte amb nosaltres.

Entenem, que davant la situació cada vegada més dramàtica en la que es troben milers de treballadors i treballadores de Catalunya tal com s'exposa en el nostre escrit adjunt, és URGENT una resposta del Govern a les nostres peticions que s'ajusten a les necessitats que avui tenim tots els treballadors i treballadores que ens trobem en atur en el nostre país.

Per tant, davant d’aquesta situació

Sol·licitem:

Que per part del seu Grup Parlamentari es portin a terme amb caràcter d'URGÈNCIA totes les iniciatives parlamentàries que condueixin a que es prenguin en consideració les nostres propostes contingudes en la Plataforma Reivindicativa.

Tot esperant les seves iniciatives i resposta.

Els saluda atentament:

"ASSEMBLEA DE TREBALLADORES I TREBALLADORS A L'ATUR DE BARCELONA"

Barcelona, a 4 de maig de 2009.

- (2) Al Grup Municipal del …….. l'Ajuntament de Barcelona

El passat dia 20 d'abril l’"ASSAMBLEA DE TREBALLADORES I TREBALLADORS A L'ATUR DE BARCELONA", vam presentar davant d’aquest Ajuntament la Plataforma Reivindicativa que s'adjunta. Fins a aquest moment, no se'ns ha donat cap tipus de resposta ni ningú de l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb nosaltres.

Entenem, que davant la situació cada vegada més dramàtica en la que ens trobem milers de treballadors i treballadores de Barcelona tal com s'exposa en el nostre escrit adjunt, és URGENT una resposta de l'Ajuntament a les nostres peticions que s'ajusten a les necessitats que avui tenim tots els treballadors i treballadores que ens trobem en atur en la nostra ciutat.

Per tant, davant d’aquesta situació

Sol·licitem:

Que per part del seu Grup Municipal es portin a terme amb caràcter d'URGÈNCIA totes les iniciatives que condueixin a que es prenguin en consideració les nostres propostes contingudes en la Plataforma Reivindicativa.

Tot esperant les seves iniciatives i resposta.

Els saluda atentament:

"ASSEMBLEA DE TREBALLADORES I TREBALLADORS A L'ATUR DE BARCELONA"

Barcelona, a 4 de maig de 2009.