CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Barcelona: Convocatòria 28D, hem perdut la innocència!

Dissabte, 24 desembre, 2011

Cartell-28D-Bcn

Aquest 28 de desembre, dia dels innocents, ja no ens creiem les mentides dels polítics. Per això, sota el lema "Hem perdut la innocència!", s'han convocat diverses accions indignades que tindran lloc durant tot el dia: al matí, a Barcelona, hi haurà performances i accions descentralitzades en els barris, i a les 19h hi haurà un taller de llufes a Plaça Catalunya .

Incloem a continuació la convocatòria de la Coordinadora de barris:

Polítics, banquers i una altra gent de mal viure pensen que poden enganyar-nos, però...

Hem perdut la innocència!

Per això, el 28D, des d'assemblees i grups realitzarem accions autònomes al matí per evidenciar l'evident, denunciant les seves mentides.

Utilitzarem els mitjans de transport públic per penjar llufes i fer performances, transmetent la nostra pèrdua de la innocència i convocant a l'acció conjunta a les places.

Ens reunirem a la tarda a les places per portar i realitzar llufes de totes les grandàries, fent entre tots una bella instal·lació. Perquè no som innocents i ja no creiem les seves mentides!

- 28D: Hem perdut la innocència: Convocatòria Barcelona Ciutat,

19h. Plaça Catalunya, al costat del Monument a Macià-Vergara.

El 28 de desembre us convoquem a totes i a tots a celebrar que hem perdut la innocència.

A partir de les 7 de la tarda cada assemblea muntarà un taller de ninots gegants (porteu materials per construir el vostre), armarem el pessebre i cantarem nadales indignades.

Després, recorrerem el centre de la ciutat per mostrar que hi ha vida en aquest planeta més enllà del consum i la submissió. Per acabar la festa, alliberarem a Heli, el gran ninot indignat.

Porteu instruments (panderetes, simbombes …) per fer sentir que ja no creiem les seves mentides, que els nostres drets són trepitjats quotidianament i que vivim una broma pesada 365 dies a l’any.

28 de desembre, Hem perdut la innocència, totes i tots a las 19h. a las places.

Adhesions:

Assemblea Social Guinardó-Can Baró, Assemblea Barri Raval, Assemblea Gòtic, Assemblea Les Corts, ADSEixample Dreta, Barri Sant Antoni, Assemblea Sarrià-Sant Gervasi, Assemblea Muntanya, Asamblea Carmel, Acampada Sants, Assemblea Sant Andreu, Assemblea Masquefa, Assemblea Esquerra Eixample,
UniversitatIndignada15M, PremsaIndignada, Teatro sobre la marcha PAH_Barcelona

Més informació a:

http://28d.espaicoordinacio.cz.cc/

convocatoria28d@gmail.com

Facebook: Grupo Convocatoria 28D

@Convocatoria28D

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció