CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Barceloneta, Manifestació dia 7 de març

Dilluns, 25 febrer, 2008

A la fi d'aquest mes farà un any de l'aprovació del "pla dels ascensors" per tots els partits polítics en l'Ajuntament, un pla que ha fet que la pressió del mercat immobiliari tiri cada vegada més veïns i veïnes de les seves cases. Pressió enfront de la qual l'Ajuntament no està fent gens, i diu que poc es pot fer, però això mateix van aprovar un pla que ha donat motiu a l'especulació a ficar-se de ple en el barri (feta li llei, feta el parany, i ja sabem que les lleis les fan els poderosos i NO les fan per a benefici dels pobres).

Així que el 7 de març convoquem a tots els veïns i veïnes del barri a una manifestació per a demanar:
- l'anul·lació del "pla dels ascensors" i l'impuls d'un procés de participació real
- una política contundent contra el mobbing immobiliari i aquells que ho exerceixen
- que cap veí hagi de marxar-se del barri, ni pel "pla dels ascensors", ni per no poder pagar un lloguer car

Convidem que tot el qual vulgui porti la seva cassola, la seva pancarta amb la seva reivindicació, amb allò que creu que fa falta en el barri. També convidem a totes les associacions, entitats, cors, grups, equips de futbol o waterpolo, grups de música o de cantaires, col·lectius, diables... que se sumeixen a la manifestació; ja que el que està en joc és el nostre barri, i aquesta vegada va de debò.

Si no ho fem junts, sols no anem a poder.

Associació de Veïns de l'Òstia i Plataforma d'Afectats en Defensa de La Barceloneta.


PD::

El col·lectiu informatiu "La Barceloneta amb l'aigua al coll"http://labarcelonetaambelaiguaalcoll.blogspot.com/ fa una crida a les diferents entitats i organitzacions a que s'adhereixin i donin suport a la manifestació que han convocat els veïns i veïnes de La Barceloneta contra l'especulació i contra el model de ciutat que intenten implantar els poders econòmics i els seus servidors polítics.

Les adhesions que ens envieu les publicarem en el bloc http://labarcelonetaambelaiguaalcoll.blogspot.com|http://labarcelonetaambelaiguaalcoll.blogspot.com
aigua.al.coll (at) gmail.com|aigua.al.coll@gmail.com


- Cartell en format jpg|Cartell
- Cartell en format pdf|Cartell