CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Berguedà Actual no paga les seves treballadores

Dimarts, 12 juliol, 2011

Iniciatives Berguedanes de Comunicació SL, empresa gestionada per Jordi Simon Perayre, ha acomiadat dues treballadores afiliades al nostre sindicat. L’acomiadament d’aquestes dues treballadores del Berguedà Actual és improcedent: d’una banda perquè el periòdic segueix sortint i per tant no hi ha hagut un tancament de l’empresa i, d’altra banda, perquè la difícil situació econòmica que travessa l’empresa és fruit d’una mala gestió de la gerència (Jordi Simon).

Sabem que Jordi Simon pretén seguir amb el projecte del Berguedà Actual, des d’una altra empresa i sense saldar els deutes que té pendents, en aquest cas amb les nostres companyes. Els deutes que han forçat el sindicat a denunciar l’empresa davant la justícia i obrir conflicte són: la quitança, les indemnitzacions per acomiadades i diferències de sou fruit d’estar contractades en frau de llei (aplicant un conveni i una categoria no corresponent a l’activitat econòmica de l’empresa i, fins i tot, incomplint el conveni que aplicava incorrectament).


El sindicat ha provat d’arribar a un acord mínimament acceptable amb l’empresari però, malauradament, a dia d’avui no hem obtingut cap resposta satisfactòria. Les treballadores no reclamen res que no sigui seu.

Berguedà Actual no paga les seves treballadores. Jordi Simon no paga els seus deutes.

En breu començaran les accions de protesta pública. Seguirem informant.

http://www.cgtberga.org

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció