CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Bosch vol acomiadar 360 families a LLiça d’Amunt, plantem cara

Dimarts, 9 març, 2021

Comunicat CGT Bosch Llicà d'Amunt

Des de la secció sindical de CGT Bosch us volem informar que fa una setmana la direcció de l'empresa ens va comunicar la seva intenció de tancar la planta de Lliçà d'Amunt (conjuntament amb la de Castellet) aquest any 2021.

Finalment, després d'haver-nos enganyat durant aquest temps en manifestar-nos la seva intenció de mantenir la nostra planta fins a 2026, de la nit al dia pretenen enviar al carrer a més de 360 traballdor@s, afectant també a subcontractad@s i traballador@s proveïdors.

Estem davant una DESLOCALITZACIÓ pura i dura per a augmentar els seus beneficis empresarials a costa dels nostres llocs de treball, traslladant la producció a Polònia..

Així és com l'empresa ens "premia" anys de congelació salarial i flexibilitat, treballant dissabtes i diumenges, i altres mesures. Volem deixar clar que des de la Secció Sindical CGT ens vam oposar des del primer instant a aquestes mesures de flexibilització laboral, i per això en el seu moment no vem signar el Conveni actual en vigor. Doncs bé, tot aquest esforç realitzat per tod@s les compañer@s, l'empresa ho ha utilitzat en la nostra contra i ara apunyalant-nos de sorpresa.

El divendres dia 12 es constitueix el Parlament de Catalunya, i hem decidit anar tots els treballadors i treballadores a les 9.15h per dir ben alt que: 

BOSCH NO ES TANCA!!!

Agraïm tot el vostre suport i solidaritat en aquests moments tan durs per a nosaltr@s.
SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!!!

Secció Sindical CGT Bosch Llicà d'Amunt

 

 

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció