CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Brauli Duart gasta 147.000 € mentre humilia els creatius de l’àrea artística de TV3. Cal aturar la privatització de “baixa intensitat” a la CCMA

Divendres, 27 març, 2015

Brauli Duart ( President de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals (CCMA) )gasta 147.000 € mentre humilia els creatius de la casa

Caracterització, Disseny de vestuari, Grafisme, Disseny d’espai, EGTR… ja no ens percebem treballant en illes inconnexes: ens uneix la precarietat i el menysteniment a què ens sotmet Brauli.

Som l’àrea artística de TV3

“Som Comercial”

I ens volen externalitzar… a trossos!

Però som una pinya!

Fer sense pensar: tot està pre-cuinat i “coordinat”, i als professionals, dipositaris del coneixement, no ens deixen ni l’espai ni el temps per poder prendre consciència ni de la globalitat, ni l’objectiu, ni el destí dels projectes en què treballem.

Tapem forats: cada vegada fem més feina de producció, de “fàbrica”, de “manteniment” i menys de disseny, de creativitat, de conceptualització. Fins a l’extrem que, per exemple, s’encarrega a una empresa externa el disseny de la propera nova imatge de TV3 per 147.000 €, supervisada pels nostres creatius posats, alhora, en stand-by. Doble humiliació!

Noves estratègies d’externalització de Brauli

“Dinàmiks”, Sastreria de Disseny de Vestuari, caretes de programes, l’ambientació del “Com Som”... són exemples cada vegada més perversos: es dissocia l’acte creatiu dels nostres professionals de la resta de processos productius, quan de fet ho podem realitzar tot nosaltres mateixos per la nostra demostrada polivalència. Enlloc d’aprofitar-la i amortitzar-la, s’externalitzen els productes creats tot col·locant-los en empreses externes, que se n’aprofiten per fer el seu propi negoci… i que acabarem re-pagant nosaltres!

Excuses de mal pagador: ens diuen que tenim un nivell de producció teòric proper al 98% de la plantilla quan en realitat tenim personal amb hores no assignades o amb hores de servei, i platós desaprofitats o buits!

Aturem la privatització de “baixa intensitat”!

La CGT donem suport a la creació i la participació en noves Comissions de treball a totes les àrees d’artístics per organitzar les accions necessàries per aturar aquesta precarització dels nostres llocs de treball i revertir la tendència a la privatització a trossos i mal encoberta de la nostra feina i, en definitiva, de la nostra empresa… que valorem, cuidem i ens estimem!

Secció Sindical de CGT-CCMA
Sant Joan Despí, 27 de març del 2015

Més informació:

- TWITTER CGT CCMA

- PÀGINA FACEBOOK TV3-CGT CCMA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció