CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cal felicitar la direcció de l’Hospital Universitari de Bellvitge ( HUB )

Dijous, 10 octubre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Cal felicitar la direcció de l'Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) ....
 
Ho han aconseguit ! ! . La Direcció de l'HUB ( Hospital Universitari de Bellvitge ) ha aconseguit convertir aquest Hospital en què gairebé NINGÚ VOL ANAR A TREBALLAR.

L'HUB, tantes vegades guardonat amb el Top 20 per la seva excel·lència i bon ambient laboral, on el personal acudíem a treballar amb il·lusió, s'ha convertit després d'un any i mig de gestió encapçalada pel Sr Alfredo García, la Sra Montserrat Castila i la Sra Toñi Casado, en un Hospital amb un ambient desolador, on el personal convivim diàriament amb un malestar insuportable i una insatisfacció aclaparadora

El nostre Hospital que ha estat el referent per a tants professionals durant tantes dècades, sent aquesta la seva primeraa elecció a l'hora de triar destinació quan s'atorgaven places, ha passat a ser l'últim en preferència com a destinació.

El passat 20 de juliol es va fer l'acte de lliurament de places pertanyents a la convocatòria de 2010, de diplomats d'infermeria (DUI). Aquell dia ja vam poder observar el descontentament en els professionals ja que 3 de cada 4 triaven com a destinació l'Hospital de la Vall d'Hebron i tan sols 1 de cada 4 van triar l'HUB. Però aquest descontent va ser encara més evident el passat dissabte dia 28 de setembre a l'entrega de places de la convocatòria de 2010 de les Auxiliars d'Infermeria quan l'Hospital de la Vall d' Hebron va completar les 175 places ofertades i l'HUB tan sols havia completat 39 de les seves 76 places ofertades, va seguir l'adjudicació i les segones places que es van esgotar van ser les de l'Hospital de Can Ruti, a continuació es van completar les de l'Hospital de Viladecans, i les ultimes 20 places a completar van ser les de l'HUB.

En aquesta elecció hi havia companyes que portaven treballant a l'HUB més de 19 anys i van decidir triar un altre destí per perdre de vista aquesta CASTA anomenada DIRECCIÓ DEL HUB .

Ho ha aconseguit aquesta Direcció a cop de repressió, a força de supèrbia, a base de retornar-nos a èpoques dels anys 70 pel que fa a drets laborals alhora que contínuament reformen i inauguren precioses Unitats d'Hospitalització en què ni tan sols se sap amb quin personal les faran funcionar .

Ens preguntem si tanta nova construcció no comportarà mossegades per part dels que gestionen .

Ara queda clar: les retallades i les restriccions han estat més grans que a la resta d'hospitals de l'ICS .

Ens preguntem si tant verí abocat no amaga algun incentiu, o és potser simplement fer el mal per plaer.

CGT BELLVITGE

Més informació:

- FACEBOOK CGT BELLVITGE

- TWITTER CGT BELLVITGE

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció