CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cal felicitar la direcció de l’Hospital Universitari de Bellvitge ( HUB )

Dijous, 10 octubre, 2013

Cal felicitar la direcció de l'Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) ....
 
Ho han aconseguit ! ! . La Direcció de l'HUB ( Hospital Universitari de Bellvitge ) ha aconseguit convertir aquest Hospital en què gairebé NINGÚ VOL ANAR A TREBALLAR.

L'HUB, tantes vegades guardonat amb el Top 20 per la seva excel·lència i bon ambient laboral, on el personal acudíem a treballar amb il·lusió, s'ha convertit després d'un any i mig de gestió encapçalada pel Sr Alfredo García, la Sra Montserrat Castila i la Sra Toñi Casado, en un Hospital amb un ambient desolador, on el personal convivim diàriament amb un malestar insuportable i una insatisfacció aclaparadora

El nostre Hospital que ha estat el referent per a tants professionals durant tantes dècades, sent aquesta la seva primeraa elecció a l'hora de triar destinació quan s'atorgaven places, ha passat a ser l'últim en preferència com a destinació.

El passat 20 de juliol es va fer l'acte de lliurament de places pertanyents a la convocatòria de 2010, de diplomats d'infermeria (DUI). Aquell dia ja vam poder observar el descontentament en els professionals ja que 3 de cada 4 triaven com a destinació l'Hospital de la Vall d'Hebron i tan sols 1 de cada 4 van triar l'HUB. Però aquest descontent va ser encara més evident el passat dissabte dia 28 de setembre a l'entrega de places de la convocatòria de 2010 de les Auxiliars d'Infermeria quan l'Hospital de la Vall d' Hebron va completar les 175 places ofertades i l'HUB tan sols havia completat 39 de les seves 76 places ofertades, va seguir l'adjudicació i les segones places que es van esgotar van ser les de l'Hospital de Can Ruti, a continuació es van completar les de l'Hospital de Viladecans, i les ultimes 20 places a completar van ser les de l'HUB.

En aquesta elecció hi havia companyes que portaven treballant a l'HUB més de 19 anys i van decidir triar un altre destí per perdre de vista aquesta CASTA anomenada DIRECCIÓ DEL HUB .

Ho ha aconseguit aquesta Direcció a cop de repressió, a força de supèrbia, a base de retornar-nos a èpoques dels anys 70 pel que fa a drets laborals alhora que contínuament reformen i inauguren precioses Unitats d'Hospitalització en què ni tan sols se sap amb quin personal les faran funcionar .

Ens preguntem si tanta nova construcció no comportarà mossegades per part dels que gestionen .

Ara queda clar: les retallades i les restriccions han estat més grans que a la resta d'hospitals de l'ICS .

Ens preguntem si tant verí abocat no amaga algun incentiu, o és potser simplement fer el mal per plaer.

CGT BELLVITGE

Més informació:

- FACEBOOK CGT BELLVITGE

- TWITTER CGT BELLVITGE