CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Calendari de mobilitzacions a Barcelona de la campanya “No a l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra”

Dimarts, 16 febrer, 2010

Per una Europa social, dels pobles i de la pau

Des de l'1 de gener de 2010 l'Estat espanyol té la presidencia de la Unió Europea (UE). El govern de Zapatero intentarà utilitzar la presidència de la UE com una operació de màrqueting per rellançar la seva presidència i seguir venent la farsa de que la crisi s'ha acabat. La crisi actual, lluny de ser una crisi conjuntural i passatgera, és una veritable crisi sistèmica, econòmica i financera, social, ecològica i energètica, i alimentària.

Diferents moviments socials d'arreu del territori català estem impulsant una campanya per donar resposta al projecte d'Europa neoliberal i mobilitzar contra les diferents cimeres que tindran lloc a Barcelona.

Diferents sectors i col·lectius es veuen afectats per les polítiques de la UE i volem treballar amb ells construint entre tots una campanya unitària i sostinguda durant el semestre de la presidència espanyola.

Calendari de mobilitzacions a Barcelona

- 8 de Març

Reforçar les cites ja existents, denunciant les polítiques regressives de la UE en relació als serveis públics, polítiques d'igualtat o dret al propi cos.

- 1 de Maig

Dia dels treballadors i treballadores. El semestre europeu es veurà marcat per l'intent dels governs d'aconseguir que la crisi la paguem els treballadors. Un 1 de Maig alternatiu serà una de les cites de mobilització com a campanya.

- 6 i 7 de juny

Cimera Euromediterrània. L'objectiu de la campanya és organitzar una contracimera alternativa, a més d'impulsar mobilitzacions grans i accions de bloqueig en rebuig a les polítiques de la UE en temes com immigració, relacions Nord-Sud, conflicte Israel-Palestina, Europa militar,...

2010: Semestre de la presidència espanyola de la UE. Organitzem la resposta social.

www.noue2010.blogspot.com