CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya Audiovisual de CGT en suport a les mobilitzacions de maig: Vídeo “El show dels mercats”

Dijous, 25 abril, 2013

Cartell "Nos venden"

En els pròxims mesos, tenim per davant un Pla de Treball d'Acció Sindical i Social per a seguir lluitant per la transformació social, que implica un conjunt important de mobilitzacions com el 1r de Maig, Maig Global, vagues sectorials, lluites contra els ERO, campanya contra la reforma de les pensions, campanya contra l'atur, campanya per l'objecció fiscal, lluites socials contra els desnonaments, etc, etc.

Per a donar suport aquestes mobilitzacions hem preparat el vídeo “El show dels mercats” i el cartell “Ens venen. Sense raó aquí” amb l'objectiu d'aconseguir una capacitat major de presència mediàtica, en les xarxes socials, en els carrers i amb això, fer una àmplia crida a les i els treballadors i al conjunt de la població (99%).

“El show dels mercats”

Desitgen el nostre silenci. La societat es desgasta en constants intents per treure's de sobre un jou que no mereix ni necessita. El capitalisme s'ha fet amo dels governs i, així, ha acabat dirigint les nostres destinacions. Treguem-nos la bena i entenguem que, quan governa el capital, la societat es converteix en un producte.

Som números que cal quadrar en balanços de beneficis. Els mercats no parlen d'éssers humans, parlen de matèria primera. Per tant, poc importa el que ens beneficia, el que ens defensa, el que ens fa evolucionar. Poc importen les nostres millores, la nostra estabilitat, la nostra felicitat. Poc importa la nostra salut, la nostra cultura, la nostra alimentació i el nostre planeta; importa, exclusivament, el que fa créixer les seves arques. I, a sobre, pretenen impedir que les nostres veus, les nostres queixes, les nostres reivindicacions; s'escoltin. Pretenen llevar-nos-el tot i que callem, robar-nos exigint que eliminem les nostres alarmes.

Amb el vídeo "El show dels mercats", la CGT planteja mantenir aquestes alarmes. Us proposem una acció conjunta i fer-la viral no només en les xarxes socials sinó en el carrer —en cada persona, en cada família, en cada llar—, seguint una fórmula clara i desconcertant per parts iguals.

És senzill: la idea consisteix que IMPRIMIU, FOTOCOPIEU o CONFECCIONEU el mateix CARTELL que apareix en aquest vídeo i que adjuntem al final de l'article, "ENS VENEN SENSE RAÓ AQUÍ" i QUE HO EXPOSEU EN QUALSEVOL FINESTRA que estigui A LA VOSTRA DISPOSICIÓ, que l'hi digueu a tot el món des dels ÚNICS LLOCS QUE NO HAN ASSOLIT CRIMINALITZAR.

Canviarem així la fotografia ideal dels pobles i ciutats i mostrarem la realitat d'un món on, mitjançant enganys i estafes, es trafica amb les persones impunement. Els mercaders ens han tret la possibilitat de millorar el nostre futur, ens han negat la llibertat de decidir i ens han convertit en esclaus. No ho dubteu, si perdem aquesta lluita, al final, ENS VENEN.

Confederació General del Treball (CGT)

http://www.cgt.org.es/recursos/audio-visuales/el-show-de-los-mercados-video

Vídeo "El show dels mercats":

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0vHspvcyyCA

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció