CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya contra l’acomiadament de la secretària general de CGT a Ford Almussafes

Dijous, 8 juliol, 2010

Després d'haver debatut en la Plenària de la FESIM, de 7 de juliol de 2010, la resposta que podem donar entre tots per a la readmissió de Paqui Cuesta, Secretària General de la Secció Sindical de CGT acomiadada per l'empresa automobilística Ford de València, us transmetem els acords i propostes de mobilització que s'han acordat per a convocar tant al Metall de CGT com a tota la Confederació.

· DIA 12 DE JULIOL, Convocatòria de Vaga de 24 hores a Ford.

Des dels territoris més propers, País Valencià-Múrcia, Catalunya, Castella-la Manxa… CONCENTRACIÓ EN L'ENTRADA DE LA FABRICA DE FORD D'ALMUSSAFES, DE 13 A 15 HORES.

· DIA 13 DE JULIOL, a les 12 h. Concentració a Madrid, davant la seu de Ford-Espanya, per a Madrid CLM i els territoris més propers, Castella-Lleó, Andalusia, Extremadura, Aragó-la Rioja… CONCENTRACIÓ A ALCOBENDAS: EDIFICI MINIPARC IV, C/ CALÉNDULA Nº13, SOTO DE LA MORALEJA.

· DIA 19 DE JULIOL, (Acte de conciliació davant Treball) intent que l'empresa retiri l'acomiadament de la companya. A aquest acte assistirien fonamentalment els companys de País València.

Hem transmès aquestes propostes a la Plenària del Comitè Confederal del 8 de juliol i s'han assumit per part de tota la CGT per a donar suport rotundament la readmissió de Paqui Cuesta.

PER AIXÒ CRIDEM A TOTS ELS SINDICATS I SECCIONS SINDICALS A ASSISTIR A AQUESTES CONVOCATÒRIES O A REALITZAR ACCIONS DAVANT ELS CONCESSIONARIS DE FORD MÉS PROPERS EN ELS DIAS ASSENYALATS.

LES ACCIONS PODEN SER MANTINGUDES EN EL TEMPS SI HI HA POSSIBILITATS DE FER-LO, FINS QUE HAGI UNA SOLUCIÓ PER A PAQUI.

Més informació sobre el cas a:

www.cgt.org.es/spip.php?article1818

www.cgtpv.org/

FESIM-CGT